ΓΟΡΤΥΝΙΑ. Την υδροφόρα του δήμου για να γεμίσει με νερό την πισίνα ενός επιχειρηματία συμπατριώτη και φίλου του χρησιμοποίησε πρόσφατα ο δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης προκαλώντας τις οργισμένες αντιδράσεις των συμπολιτών του .

Το πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε μάλιστα σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok όπου φαίνεται καθαρά η υδροφόρα με τα διακριτικά του δήμου Γορτυνίας να γεμίζει με νερό την υπό κατασκευή πισίνα ! Μάλιστα ένας εκ των τεχνιτών που βρίσκονταν εκεί ακούγεται να ευχαριστεί τον δήμο για την εξυπηρέτηση.

Το περίεργο ρουσφέτι του δημάρχου Γορτυνίας, ο οποίος προφανώς στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία (στις Εθνικές Εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία) προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των συμπολιτών του οι οποίοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην εφημερίδα Documento, σημειώνοντας ότι στην διάρκεια του καλοκαιριού κι ενώ υπάρχει έλλειψη νερού, ο δήμαρχος πραγματοποιεί με προκλητικό τρόπο την κατασπατάληση του γεμίζοντας με νερό τις πισίνες επιχειρηματιών – φίλων του.

«Αυτό για το οποίο με ρωτάτε βεβαίως και ισχύει. Εστειλα πράγματι την υδροφόρα να γεμίσει την πισίνα με νερό προκειμένου ο ιδιοκτήτης να μην τραβήξει νερό από το τοπικό υδραγωγείο και προκληθεί πρόβλημα υδροδότησης στην περιοχή. Δεν έπραξα κάτι το παράνομο ούτε το βλέπω σαν ρουσφέτι. Οποιος από τους συμπολίτες μας ζητήσει νερό πάντα τον εξυπηρετούμε με προθυμία. Παρόμοια εξυπηρέτηση σε ιδιοκτήτη πισίνας έχουμε κάνει και άλλη φορά.» Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων στο documentonews.gr ο δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις