Κύριε Μητσοτάκη, με την ιδιότητα του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης καλείστε να ελέγξετε το αν και κατά πόσο κάθε υφιστάμενός σας ασκεί τα καθήκοντά του σύμφωνα με τους γραπτούς και άγραφους νόμους σε ό,τι αφορά την διανομή του κρατικού χρήματος στα ΜΜΕ. Γιατί στην περίπτωση που δεν ασκούν αυτά με δικαιοσύνη, αξιολόγηση, αξιοκρατία και ισονομία, τότε όχι μόνον σας εκθέτουν στους λειτουργούς του τύπου αλλά σας εκθέτουν και στην βάσανο της κριτικής και στην σπάθη της δικαιολογημένης καταγγελίας.

Θεωρώ ότι ύψιστο καθήκον του πρώτου πολίτη της χώρας είναι να μεριμνά για τα δίκαια και τα αγαθά που είναι δικαίωμα του πολίτη που μοχθεί και συμμετέχει σε αυτό που λέγεται Κράτος και σε αυτό που ονομάζεται Λαός.

Κύριε Πρωθυπουργέ της Χώρας, σε ό,τι αφορά στη διανομή δημοσίου, ελληνικού και ευρωπαϊκού χρήματος στα ΜΜΕ, αποκλεισμοί που δικαιολογούνται ως αβλεψίες, «αποκεφαλισμοί» που βαπτίζονται ατυχίες, απομονώσεις που χαρακτηρίζονται τυχαίες και εξαιρέσεις που εξηγούνται ως μοιραίες είναι μαύρες έντονες κουκίδες στο μέτωπό σας.

Βέβαιος ότι θα μεριμνήσετε για το σύνολο των ΜΜΕ της χώρας διατελώ μετά τιμής.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις