ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ο Παναγιώτης Νίκας είναι καθαρή επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τυγχάνει της αμέριστης στήριξης της Κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και το κόμματος στους 5 Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ειδικά η Μεσσηνία τον στηρίζει αναφανδόν καθ’ ότι πρώην δήμαρχος Καλαμάτας.

Παρόλα αυτά, στο κοινό των αναγνωστών του notospress.gr η αποδοχή του είναι ελάχιστη και ο σαφής χαρακτηρισμός του είναι «αποτυχημένος» περιφερειάρχης. Συγκεκριμένα σε ψηφοφορία του notospress.gr, που δεν αποτελεί δημοσκόπηση, συμμετείχαν 274 αναγνώστες απαντώντας στο σχετικό ερώτημα.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις μόνο 2 στους 10 θεωρούν το Παναγιώτη Νίκα επιτυχημένο. Με γνωστό το ποσοστό της ΝΔ στην Περιφέρεια αυτό σημαίνει ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του κόμματος είτε αναζητά άλλο πρόσωπο για περιφερειάρχη είτε επιστρέφει ή στρέφεται προς τον Πέτρο Τατούλη.

Επίσης 2 στους 10 τον χαρακτηρίζουν αδιάφορο και περίπου 6 στους 10 αποτυχημένο. Το σύνολο της αρνητικής γνώμης ανέρχεται στο 80%

Αν κανείς ήθελε να αναλύσει την αποτύπωση αυτή, πολλά θα μπορούσε να σημειώσει. Ωστόσο αυτό που σήμερα πρέπει να απασχολεί τη ΝΔ είναι ότι με το ίδιο, περίπου, ποσοστό καταγράφεται η αποδοχή του Παναγιώτη Νίκα στους δημάρχους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ακόμα και αν είναι εκλεγμένοι με τη ΝΔ. Πρωτίστως βέβαια μετράει η γνώμη των πολιτών.

Πώς κρίνεις τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα;

  • Αποτυχημένο 57%
  • Αδιάφορο 23%
  • Επιτυχημένο 20%

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις