ΛΑΚΩΝΙΑ. Η εταιρεία Λακωνικοί Κήποι ιδρύθηκε το 2010 στη Λακωνία και δημιουργήθηκε με στόχο την ολική κάλυψη των αναγκών της βιομηχανίας χυμοποίησης, αλλά και την κάλυψη των αναγκών των αγροτών για σύγχρονες λύσεις και την παροχή διεξόδων για τις καλλιέργειες τους.

Βασική της αποστολή, να αποτελέσει δυναμικό παράγοντα της αγροτικής παράδοσης του τόπου, ενώνοντας τους ντόπιους παραγωγούς και παρέχοντάς τους τις κατάλληλες υποδομές να τους ισχυροποιήσει στην εγχώρια και διεθνή αγορά, σε μία αγορά όπου οι εξαγωγές της εταιρείας αγγίζουν το 97,23 %.

Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα η εταιρεία Λακωνικοί Κήποι έχει αφιερωθεί στην εφαρμογή ποιοτικών και καινοτόμων υπηρεσιών στην καλλιέργεια εσπεριδοειδών. Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, στηρίζει τον Λάκωνα παραγωγό και του παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από την καλλιέργεια του φρούτου έως και την πλήρη υποστήριξη ολοκληρωμένης παραγωγικής διαδικασίας.

Σήμερα στην εταιρεία, η οποία είναι πιστοποιημένη από την TUV Austria Hellas, συμμετέχουν συνολικά 136 μέτοχοι - αγρότες της περιοχής - οι οποίοι διαθέτουν στην εταιρία παραγωγή από πάνω από 4.000 στρέμματα.

Οι μέτοχοι της εταιρείας Λακωνικοί Κήποι εκτός από τις βασικές, αλλά σημαντικές υπηρεσίες υποστήριξης καλλιέργειας από έμπειρο προσωπικό και συμβουλές για καινοτόμες λύσεις, απολαμβάνουν και μία σειρά από εξαιρετικά προνόμια, με κυριότερα

- Δέσμευση τιμής

- Προτεραιότητα στην κοπή και συλλογή όλου του πορτοκαλιού

- Εγγυημένη εξόφληση

Προνόμια αναγκαία για την βιωσιμότητα και το μέλλον του παραγωγού.

Για αυτό και οι Λακωνικοί Κήποι με σεβασμό στο παραγωγό, πρώτοι ξοφλήσανε όλα τα πορτοκάλια των μετόχων τους μέχρι και τον Ιούλιο. Αν είσαι Λάκωνας παραγωγός γίνε και εσύ μέλος των Λακωνικών Κήπων και δες τον κόπο σου να ανταμείβεται.

Αν είσαι μέλος, έχεις μέλλον!

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία μας στη Σπάρτη, Όθωνος Αμαλίας 130 και στα γραφεία στη Σκάλα, στην εθνική οδό Σκάλας Βλαχιώτη, στα τηλέφωνα 27310 26306 και 27350 29135 ή στο email Laconia@Laconicgardens.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις