ΠΑΤΡΑ. Η μεγαλύτερη όσο κι αποκαλυπτική αντίφαση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην δραματική υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών της στην Πάτρα την περίοδο 2019-2022 καταγράφεται – όπως αναδεικνύει το in – στην τελευταία φάση της απολογίας της για τον τρόπο που υπέστη ανακοπή η εννιάχρονη Τζωρτζίνα στις αρχές Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Παρ' ότι η 33χρονη μητέρα (ΣΣ εκπροσωπείται νομικά από τον δικηγόρο Θεσσαλονίκης κ Οθωνα Παπαδόπουλο) που κατηγορείται πλέον για τους φόνους και των τριών παιδιών της προχωρά σε πολύ προσεκτικούς ισχυρισμούς, χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις για τις συνθήκες νοσηλείας και τα μοιραία προβλήματα υγείας των τριών παιδιών της , στην εν λόγω απολογία δεν απέφυγε ένα μεγάλο λάθος της τελευταίας στιγμής που αφορά τις αντιδράσεις της όταν είχε υποστεί εκείνο το επεισόδιο (ΣΣ αποδίδεται πλέον σε απόπειρα ανθρωποκτονίας ) που της προκάλεσε ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη.

Μία αλλαγή σε όσα υποστηρίζει που είναι ενδεικτική για όσα προσπαθεί να κρύψει και να παρουσιάσει την δική της εκδοχή. Δείχνοντας όμως τι πραγματικά τι έχει συμβεί…

Το σημαντικό «λάθος» λοιπόν της 33χρονης φέρεται να έχει γίνει στην ερώτηση δικαστικού λειτουργού στην διάρκεια απολογίας της για όσα συνέβησαν στο Καραμανδάνειο πριν από έναν χρόνο. Η ανακρίτρια λοιπόν ανέφερε στην 33χρονη ότι «σύμφωνα με τις καταθέσεις των ιατρών όταν τους καλέσατε στον θάλαμο δεν τους δώσατε την εντύπωση ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό. Για ποιο λόγο είχατε αυτή την συμπεριφορά;»

Με την Ρούλα Πισπιρίγκου να απαντά «ως προ αυτό διευκρινίζω ότι εκείνη την ημέρα εγώ δεν πήγα στο γραφείο των γιατρών για να τους καλέσω για βοήθεια . Θεωρώ ότι στις καταθέσεις τους έχουν κάνει λάθος ως προς την ημέρα». Η δικαστική λειτουργός στην συνέχεια επέμεινε στην ερώτηση της κι ανέφερε «από τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας προκύπτει ότι στις 18:50 πήγατε εσείς στο γραφείο των γιατρών.

Επομένως τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, ποιος τελικά ειδοποίησε τους γιατρούς;». Με την 33χρονη ήδη κατηγορούμενη να επιμένει στην άρνηση της ότι αυτή ειδοποίησε τους γιατρούς . Όπως συμπλήρωσε «επιμένω ότι εγώ εκείνη την ημέρα δεν πήγα στο γραφείο των γιατρών . Στον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας στην λογοδοσία των νοσηλευτών αναφέρεται το επεισόδιο της Τζωρτζίνας και ότι ενημερώθηκαν οι γιατροί, γεγονός που σημαίνει ότι η νοσηλεύτρια ειδοποίησε τους γιατρούς για να επιληφθούν της κατάστασης.».

Όμως οι ισχυρισμοί αυτή της 33χρονης ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ότι «δεν ειδοποίησε η ίδια τους γιατρούς αλλά η νοσηλεύτρια που έσπευσε επί τόπου όταν κτύπησε …χαλαρά το κουδούνι του δωματίου (ΣΣ χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις για αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και μικροβοήθειες από νοσηλευτές) έρχεται σε προφανή αντίθεση με όσα είχε η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίξει στη πρώτη συνέντευξη της σε τηλεοπτικό σταθμό μαζί με τον πρώην σύζυγο της.

Στο 14:37 λοιπόν της συνέντευξης η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει για το ίδιο συμβάν «ξαφνικά ξυπνάει η Τζωρτζίνα, σηκώνεται, μου δείχνει ότι πνίγεται και πέφτει πίσω . Κι εγώ είμαι πανικόβλητη, βγαίνω φωνάζω τους γιατρούς που για καλή μου τύχη ήταν στον διάδρομο εκείνη την στιγμή…»

Δηλαδή οι αναφορές στην τηλεοπτική της συνέντευξη ότι «βγήκα πανικόβλητη και είχα τύχη που βρήκα τους γιατρούς» μετετράπη στην απολογία της «κτύπησα το κουδούνι και δεν είδα ποτέ γιατρούς». Στην πιο κραυγαλέα αλλαγή και χαρακτηριστική αναπροσαρμογή στους ισχυρισμούς της , στην οκτάμηνη διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις