ΜΕΣΣΗΝΗ. Σήμερα ολοκληρώθηκε η απολογία του 50χρονου κατηγορούμενου για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της 49χρονης πρώην συζύγου του στην Μεσσήνη, τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Αυγούστου. Ο δράστης μετά από δύο προθεσμίες που είχε λάβει για την τελική του απολογία, λόγω του μεγάλου όγκου δικογραφίας που είχε σχηματιστεί από τις αρχές σε βάρος του, βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας σήμερα λίγο μετά τις 11 το πρωί, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Παρά τους ισχυρισμούς του 50χρονου, και την μεταμέλειά του (όπως δηλώνει ο ίδιος), ανακριτής και εισαγγελέας με το πέρας της απολογίας του, είχαν την σύμφωνη γνώμη να τον κρίνουν προφυλακιστέο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η άτυχη 49χρονη η οποία μέχρι και σήμερα δίνει τον αγώνα της προκειμένου να διατηρήσει την όραση της από το δεξί μάτι το οποίο δέχθηκε την επίθεση (υπάρχουν μικρά σημάδια βελτίωσης) , όπως είχε δηλώσει δεν δέχεται την «συγνώμη» του κατηγορούμενου, καθώς σύμφωνα και με αστυνομικές πηγές υπάρχουν τεκμήρια που υποδηλώνουν ότι η πράξη του ήταν προμελετημένη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις