ΑΡΚΑΔΙΑ. Η Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας και ο Σύλλογος Λεπτινιωτών «Λεπτινιώτικη Ρούγα» στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων, σας προσκαλούν σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση για την ανάδειξη των Φαλαισιωτών καλλιτεχνών και συγγραφέων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ», Ηρακλειδών 66, Θησείο την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει από τις 10.30 έως τις 15.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Φαλαισία είναι ένας τόπος ιστορικός, είναι η περιοχή που γεννήθηκαν & έδρασαν πολλοί από τις μεγάλες μορφές της επανάστασης του 1821, όπως Κολοκοτρώνης, Νικηταράς, Παπαφλέσσας, Κεφάλας κ.α.

Μέσα από έρευνα αποδείχτηκε ότι η Φαλαισία έχει βγάλει και ιστορικούς, πολιτικούς αλλά και ανθρώπους του πνεύματος και της τέχνης.

Αυτή, λοιπόν, την σύγχρονη Φαλαισία θέλουμε να προβάλουμε σήμερα μέσα από αυτή την εκδήλωση μας.

Οι συγγραφείς, ζωγράφοι, μουσικοί, ηθοποιοί κι όλοι όσοι υπηρετούν την τέχνη και τον πολιτισμό θα παρουσιάσουν το έργο τους.

«Η Φαλαισία μπορεί να μην είναι πλέον Δήμος, αλλά στην καρδιά μας είναι ζωντανή κι έτσι θέλουμε να την κρατήσουμε και να την προβάλλουμε μέσα απ’ όλες τις μορφές της.» λένε χαρακτηριστικά τα μέλη της Ένωσης Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις