ΤΡΙΠΟΛΗ. Ο Δήμος Τρίπολης ολοκλήρωσε τις εργασίες συντήρησης του κεντρικού αγροτικού δικτύου στην τοπική κοινότητα Στενού. Την περιοχή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Τετάρτη (2/11/2022). Μαζί του ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Παπαδάτος και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Στενού, κυρία Ελένη Πρωϊμάδη.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικά χωριά του Δήμου.

Υλοποιούμε έργα προϋπολογισμού 8.000.000 ευρώ στην αγροτική οδοποιία.

Από την πρώτη μέρα της θητείας μας, έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στην αγροτική οδοποιία, σε όλα τα χωριά του δήμου μας. Σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, σε μια περίοδο που οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι βάλλονται, το να μπορεί ο Δήμος να στηρίζει ουσιαστικά την παραγωγή, μέσω της αγροτικής οδοποιίας, είναι πολύ σημαντικό. Είναι μέλημα της δημοτικής μας αρχής να στηριχθούν τα χωριά μας.

Από την πρώτη μέρα της θητείας μας, δίνουμε την ίδια βαρύτητα στην πόλη και στα χωριά μας.»

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος –μετά από σχετική ερώτηση- αναφέρθηκε σε ασφαλτοστρώσεις εντός της πόλης, τονίζοντας ότι «εμείς κάθε χρόνο εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στην πόλη και στα χωριά μας. Αυτό γίνεται από ιδία έσοδα του δήμου. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα.

Ολοκληρώθηκε ένα πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στην πόλη. Υπάρχουν πολλά ακόμα προβλήματα σε δρόμους. Το γνωρίζουμε. Μακάρι να είχαμε την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε επιπλέον έργα. Αν όμως κάθε χρόνο, οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, έκαναν τις ασφαλτοστρώσεις που κάνουμε εμείς, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη.

Βγήκε ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα στο Ταμείο Ανάκαμψης, έχουμε υποβάλλει πρόταση, η οποία εφόσον εγκριθεί, θα μπορούμε από την προσεχή Άνοιξη να κάνουμε μία σειρά νέων παρεμβάσεων.»

Η κυρία Πρωιμάδη τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους αγρότες της περιοχής. «Η συμβολή του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής υπήρξε καθοριστική στην υλοποίηση του έργου αυτού, διότι στηρίζεται ο αγροτικός τομέας και δίνεται η πρέπουσα σημασία στο χωριό μας. Οι δρόμοι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση για πολλά χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις