ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις σας προσκαλούν σε μια έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Στις γειτονιές που μεγαλώνω».

Τα παιδιά σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του εργαστηρίου Τέχνης & Πολιτισμού αλλά και τους εκπαιδευτικούς του εργαστηρίου Πληροφορικής & Ρομποτικής, πραγματοποίησαν μια σειρά δραστηριοτήτων μέσα από τις οποίες προσπάθησαν να γνωρίσουν και να κατανοήσουν την τέχνη της φωτογραφίας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 - 20:00 στο 8ο ΚΔΑΠ (Δ.Σ. Καλαμάτας), στην περιοχή Νησάκι.

Τα παιδιά θέλησαν να δημιουργήσουν εικόνες με τις γειτονιές που όλοι μεγαλώσαμε και με τη σειρά τους μεγαλώνουν τώρα κι αυτά.

Η φωτογραφία, τοποθετημένη στις περισσότερες των περιπτώσεων μέσα σε κάδρο, είναι ένα δισδιάστατο αντικείμενο που θεωρεί τον εαυτό της ως έργο τέχνης. Σκοπός της δράσης ήταν να φέρει σε επαφή τα παιδιά με την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας και να τους δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσουν, μέσω του φωτογραφικού φακού και του τόπου τους, τα δικά τους έργα τέχνης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις