ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η ενημέρωση στην Πελοπόννησο είναι αποστολή δύσκολη και κρίσιμη. Τοπικισμοί, ασυμβατότητες και διαιρέσεις, κρίσεις κάθε είδους, «χαράζουν» γραμμές στις πολιτικές, οικονομικές και στις κοινωνικές σχέσεις.

Ο πληθυσμός της Πελοποννήσου κρίνει και εγκρίνει την ενημέρωση όταν είναι αυθεντική, έντιμη και άμεση. Το διαδίκτυο και τα social media κερδίζουν έδαφος έναντι των παραδοσιακών μέσων.

Το Νotospress, ξεκινώντας από τη Σπάρτη και τη Λακωνία, αναπτύσσεται κι ενώ «κλείνει» τα 12 χρόνια παρουσίας και παρέμβασης στην ενημέρωση, αναδεικνύεται σε ένα από τα πιο αναγκαία ΜΜΕ της Πελοποννήσου και συγκαταλέγεται στα καλύτερα της Ελλάδας.

Πάνω από 600.000 μοναδικοί αναγνώστες κάθε μήνα και πάνω από 40.000 φίλοι σε όλα τα social media που διαθέτει. Oμάδα εξειδικευμένων τακτικών συνεργατών σε ένα αναβαθμισμένο ψηφιακό περιβάλλον που λειτουργεί με βάση τους κανόνες της σύγχρονης τεχνολογίας και της αγοράς στη νέα έδρα και εταιρεία NOTOSFORUM.

Η αναβάθμιση του Notospress προχωρά σταδιακά προκειμένου να προσφέρει πρωτότυπες ειδήσεις και όλα τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης, πληροφόρησης, προβολής και επικοινωνίας σε πάνω από 1.000.000 αναγνώστες και σε σημαντικό αριθμό πελατών.

Σε ευθεία και στενή συνεργασία με, την Google, το Facebook, το Instagram, το Yοutube, την Glomex, την Click House, την In News, την One Streaming και αρκετές ακόμα εταιρείες του κλάδου, το Notospress προσπερνά τη στασιμότητα, υπερβαίνει την εσωστρέφεια, υπερέχει του συμβιβασμού και αναπτύσσεται όπως υπαγορεύει το μέλλον της ενημέρωσης και σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Βασικός στόχος η ανεξάρτητη ενημέρωση - ζητούμενο σήμερα στη χώρα - και η αποτελεσματική προβολή των επιχειρήσεων που επιλέγουν το Notospress για τη διαφήμιση και την επικοινωνία τους.

Έχοντας, με δυσκολία μεν αλλά πεισματικά, ξεπεράσει σήμερα προκλητικούς στυγνούς και παράνομους αποκλεισμούς από τα κρατικά, τα περιφερειακά και δημοτικά ταμεία, με συναίσθηση της ευθύνης, με προσήλωση στο χρέος και με τη στήριξη ανθρώπων, επαγγελματιών και επιχειρηματιών από την κοινωνία και την αγορά της Πελοποννήσου, το Notospress, είναι και πάλι σε θέση να λειτουργεί, ελεύθερο, ανεξάρτητο και μαχητικό, χωρίς υπερβολή και χωρίς υποβολή.

Eίναι πλέον η ώρα που, οι αναγνώστες, οι ακροατές, οι θεατές, οι φίλοι, οι ακόλουθοι, οι συνδρομητές, οι συνεργάτες και οι πελάτες του Notospress, πρέπει να δηλώνουν καθημερινά την παρουσία τους, τη στήριξή και την έγκρισή τους προκειμένου η πορεία και η σχέση να είναι αμφίδρομη, ανοδική, αδιάκοπη και ποιοτική.

Μια καλύτερη εποχή για το Notospress ξεκίνησε ήδη και σας ευχαριστούμε όλους γι’ αυτό. Μια καλύτερη εποχή, στην ενημέρωση με υπογραφή και στην προβολή με αποτέλεσμα!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις