Γράφει ο Αργύρης Λαδάς*

Δεν είναι μόνο ο ερχομός των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που θα αλλάξει την εικόνα της Σπάρτης. Είναι και το νέο κατάστημα οπτικών ειδών “LADAS G. OPTICS” που κάνει την έναρξη λειτουργίας του μέσα στο Δεκέμβριο του 2022. Ο νέος επιχειρηματίας Γιώργος Λαδάς, επιστρέφει στη γενέτειρά του και έρχεται να δώσει με τις γνώσεις, την άψογη κατάρτιση και την πολυετή εμπειρία του, νέα πνοή στην αγορά της πόλης, προσφέροντας μεγάλη γκάμα οπτικών ειδών και υπηρεσιών.

Στην καρδιά της πόλης, επί της οδού Λυκούργου 92, μία ανάσα από τη διασταύρωση των οδών Λυκούργου & Παλαιολόγου, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Σπάρτης, το νέο κατάστημα οπτικών ειδών “LADAS G. OPTICS” που ανοίγει τις πόρτες του το προσεχές διάστημα, δεσμεύεται για την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών του και εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου και οράσεως, με αυστηρά κριτήρια ποιότητας και αισθητικής, ο ιδιοκτήτης Γιώργος Λαδάς υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε ηλικία και γούστο. Το νέο κατάστημα “LADAS G. OPTICS” πέρα από τμήμα πωλήσεων σκελετών και φακών επαφής, με την προσθήκη σύγχρονου εργαστηρίου κατασκευής γυαλιών, υπόσχεται στους πελάτες του άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση παραγγελιών.

Με την ευχή να θυμάστε πάντα όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσατε το 2022 και με την ελπίδα το 2023 να πραγματοποιήσει τα πιο ωραία σας όνειρα, το νέο κατάστημα οπτικών σας περιμένει… για να δείτε με άλλο μάτι τη νέα χρονιά που έρχεται!

Λίγα λόγια για το Γιώργο Λαδά

Ο Γιώργος είναι πτυχιούχος Οπτικής & Οπτομετρίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Με εργασιακή εμπειρία επτά ετών σε μεγάλα καταστήματα οπτικών ειδών στην Αθήνα και συμμετοχή σε τμήματα οφθαλμολογικών μετρήσεων και εφαρμογών φακών επαφής, ο Γιώργος ξεχώρισε ως υπεύθυνος εργαστηρίου σε αλυσίδα καταστημάτων οπτικών, ενώ παράλληλα διακρίθηκε και για τις ικανότητες του στην πώληση και την εξυπηρέτηση. Με συνεχείς επιμορφώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τις νέες μεθόδους και εφαρμογές στον κλάδο τόσο της Οπτικής, όσο και της Οπτομετρίας, ο Γιώργος καθόλα έτοιμος και πλέον καταρτισμένος επιστρέφει στην αγορά της Σπάρτης. Το σύγχρονο κατάστημα υψηλής αισθητικής έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ώστε να καλύπτει με ποιότητα και καινοτομία τις ανάγκες των συμπολιτών του.

(*) Υπεύθυνος επικοινωνίας

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις