ΛΑΚΩΝΙΑ. Με ανοικτή επιστολή προς τους γονείς ο Γιώργος Μουστόγιαννης, Διευθυντής Σπουδών - Ιδιοκτήτης Κεντρου, Moose Language Schools, Master of Arts in Applied Linguistics, Bachelor of Arts in Psychology and English, επισημαίνει όσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν και να ενημερώνονται πριν επιλέξουν τους Φορείς Πιστοποίησης των Σπουδών στην Αγγλική Γλώσσα.

«Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Moose Language Schools με πάντα επικαιροποιημένη τη γνώση της τάσης που επικρατεί στο χώρο της εκμάθησης αγγλικών, σε Ελλάδα κι εξωτερικό, έχει διαπιστώσει ότι πλέον οι γονείς προτιμούν να εμπιστεύονται και τελικά να υποστηρίζουν φορέα γνώσης και όχι «φορέα βιτρίνας». Το «παζάρι» που γίνεται με τα πιστοποιητικά που ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ Γνώση, παρά μόνο διαφήμιση του εκάστοτε φροντιστηρίου, είναι μια μέθοδος από το παρελθόν. Οι γονείς προτιμούν να επενδύουν στη γνώση των παιδιών τους και όχι να πατρονάρουν φροντιστήρια.

Το Cambridge ήταν και θα είναι ο μοναδικός φορέας που πιστοποιεί με Διεθνή Αναγνώριση Αριστείας στην Εκπαίδευση και στην Αγγλική γλώσσα.

Η ποιότητα των πιστοποιητικών του Πανεπιστημίου του Cambridge αποτελεί ορόσημο για την εκπαίδευση της αγγλικής γλώσσας. Το επίπεδο Β2-Γ1-Γ2 είναι Β2-Γ1-Γ2! Δεν είναι «Δήθεν Β2-Γ1-Γ2»!

Η Γνώση είναι Δύναμη και η Ενημέρωση είναι Όπλο.

Η γνώση είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξουν οι γονείς τι θέλουν για τα παιδιά τους: Θέλουν ένα δήθεν πιστοποιητικό Β2-Γ1-Γ2 ή θέλουν ένα Β2-Γ1-Γ2 κύρους και αξιοπιστίας;

Με σεβασμό προς τους γονείς που πασχίζουν και «ματώνουν» για τα παιδιά τους».

Με εκτίμηση,

Γιώργος Μουστόγιαννης

Διευθυντής Σπουδών - Ιδιοκτήτης Κεντρου, Moose Language Schools

Master of Arts in Applied Linguistics

Bachelor of Arts in Psychology and English

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις