ΛΑΚΩΝΙΑ. Έντονη δυσαρέσκεια εξέφρασαν σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της ΝΟΔΕ Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής την Δευτέρα 12/12/22. Αιτία για την δυσφορία και διαμαρτυρία είναι το Πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την Λακωνία από την Τρίπολη για την ανάπτυξη έως το 2030.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress τα μέλη της ΝΟΔΕ στο σύνολό τους θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν εξαγγέλθηκαν τα μεγάλα οδικά έργα, η επέκταση του αυτοκινητόδρομου προς Γύθειο και η παράκαμψη Σκάλας Βλαχιώτη. Για πρώτη φορά ίσως η ΝΟΔΕ εκφράζει τόσο και τέτοια δυσαρέσκεια και σκοπεύει να συντάξει υπόμνημα και Επιτροπή της να το παραδώσει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού. Πληροφορίες θέλουν τα μέλη της ΝΟΔΕ να ψέγουν τους δημάρχους, τους αντιπεριφερειάρχες και την Περιφέρεια (προφανώς και τους βουλευτές) διότι δεν εισηγήθηκαν στο Γραφείο του Πρωθυπουργού τα έργα που έχει ανάγκη η Λακωνία για την αγροτική και τουριστική ανάπτυξή της.

Θυμίζουμε ότι κομματικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις από τη Λακωνία και το Επιμελητήριο έχουν εντοπίσει αυτό το πρόβλημα και ζητούν είτε από τους αρμόδιους υπουργούς είτε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργού ένταξη των έργων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις