ΣΠΑΡΤΗ. Όταν ο Σταύρος Αργειτάκος, την Β’ Κυριακή των δημοτικών εκλογών, απευθυνόταν στους φίλους και συνεργάτες του, εντυπωσίαζε γιατί μιλούσε για την αγάπη που ένιωσε, για πρωτόγνωρα συναισθήματα όσο η Παράταξη παρήγαγε προγραμματικό έργο, κ.α. Αυτό όμως που άφησε όλους άφωνους ήταν η αναφορά του στους «πραγματικούς» φίλους.

Βέβαια για έναν επικεφαλής ίσως δεν είναι εύκολο πάντα να διατηρήσει φιλίες με κάθε συνεργάτη και συμμαχητή, ωστόσο η αναφορά του Σταύρου Αργειτάκου, το βράδυ των εκλογών έκανε τους φίλους του ακόμα πιο υπερήφανους και τους αντιπάλους του ακόμα ποιο ανήσυχους.

Σε εννέα μήνες από σήμερα οι Σπαρτιάτες θα κληθούν να εκλέξουν δήμαρχο. Ο Σταύρος Αργειτάκος θα είναι υποψήφιος. Αξίζει να θυμηθούμε πως στάθηκε εκείνο το βράδυ της Β’ Κυριακής των εκλογών, όταν ηττήθηκε από τον Πέτρο Δούκα και τι είχε πει σε φίλους και συνεργάτες του που δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν…

Είπε λοιπόν: «Oι στιγμές που έζησα, με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα δεν τις είχα ξαναζήσει… Αυτή η προσπάθεια που έγινε, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ήταν καταπληκτική. Οι στιγμές που ζήσαμε με όλους τους συνεργάτες ήταν πρωτόγνωρες, ήταν μια περίοδος δημιουργική για μένα. Τους ευχαριστώ όλους για όλες αυτές τις προτάσεις που αποτυπώθηκαν στο Πρόγραμμά μας, μελετημένες, κοστολογημένες, οπλοστάσιο για τον Δήμο. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας ξεχάσω ποτέ… Αυτό που μένει σε κάθε άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά δεν είναι μόνο η προσφορά στον τόπο. Είναι η σχέση με τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί, να μείνουν πραγματικοί φίλοι και όχι πολιτικοί φίλοι… Για μένα αυτό είναι σημαντικό. Το έχω κάνει πράξη ζωής και θα εξακολουθήσω να το κάνω πράξη…»

Δείτε εδώ πρόσφατη συνέντευξή του στο notospress.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις