ΣΠΑΡΤΗ. Η παράταξη του Σταύρου Αργειτάκου, «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» σε ανακοίνωσή της κατηγορεί την δημοτική αρχή Σπάρτης για αδράνεια που στοίχισε μια συγκεκριμένη προοπτική στον Δήμο.

«Εδώ και χρόνια ο Δήμος Σπάρτης αναζητά λύσεις για χώρους στάθμευσης ή χώρους εξυπηρέτησης κοινού στο κέντρο της πόλης. Εάν παρουσιάζονται ευκαιρίες - λύσεις αυτών των προβλημάτων, απλώς τις αρπάζεις.

Για την περίπτωση ακινήτου επί της οδού Ευαγγελιστρίας, ιδιοκτησίας της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει κάποιες λύσεις, για την καταλληλόλητά του οποίου και ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος έχει αναγνωρίσει, μάλιστα είχε απευθυνθεί σε μεσίτη και για αγορά άλλων όμορων ακινήτων. Ενημερώσαμε τη Δημοτική Αρχή, δημόσια και κατ’ ιδίαν, και μάλιστα κατ’ επανάληψιν, για την ύπαρξη, διαθεσιμότητα, αλλά και τις προοπτικές του ακινήτου, καθώς των άλλων όμορων ακινήτων.

Αδράνεια! Το ακίνητο αγοράστηκε από το Επιμελητήριο Λακωνίας την 30.12.2022 και μάλιστα σε αξία κρίσιμα χαμηλότερη της αντικειμενικής. Αξίζουν συγχαρητήρια στο πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου, από έναν αξιόλογο φορέα του τόπου μας.

Αγαπητοί δημότες, εάν φιλοδοξούμε να αποκτήσουμε μια σύγχρονη, όμορφη και λειτουργική πόλη, θα πρέπει να τη χτίσουμε «λιθαράκι – λιθαράκι». Ένα από τα λιθαράκια αυτά χάθηκε… Συλλυπητήρια!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις