ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών, σε βάρος της 12χρονης κόρης του, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας, ο 61χρονος εκπαιδευτικός από τη Σπάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η υπόθεση αναμένεται να διευκρινιστεί σήμερα, καθώς ο 61χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 4 το απόγευμα, ενώπιων των ανακριτικών αρχών στα δικαστήρια Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας βρισκόταν με την κόρη του για την πρωτοχρονιά στην Καλαμάτα, όταν μία γυναίκα παρατήρησε, πως οι αγκαλιές που έκανε ο πατέρας στο παιδί του, ήταν περίεργες. Έτσι τον κατήγγειλε και ο άντρας συνελήφθη από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο εκπαιδευτικός βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία κατέθεσε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μπορεί να συνέβαινε κάτι τέτοιο και σήμερα αναμένεται να δώσει και συμπληρωματική κατάθεση. Επίσης, στις ανακριτικές αρχές αναμένεται να προσκομιστούν τόσο η έκθεση της παιδοψυχολόγου που εξέτασε την ανήλικη όσο και υλικό από κάμερες που συνέλεξαν αστυνομικοί της ασφάλειας Καλαμάτας από την περιοχή που έγινε η καταγγελία.

Με ανάρτησή της στο Twitter, πάντως η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως έκανε γνωστό κινήθηκαν οι διαδικασίες ώστε να τεθεί σε αργία ο 61χρονος εκπαιδευτικός.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις