ΠΑΤΡΑ. Στην αστυνομία για να καταθέσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε επιχείρηση αυτοκινήτων στην Πάτρα την παραμονή Πρωτοχρονιάς, βρίσκεται αυτή την ώρα ο 35χρονος Ρομά.

Τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον κάλεσαν να περιγράψει όλα όσα έγιναν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 35χρονος ζήτησε να πει τα κάλαντα στην επιχειρήση.

Εκεί, κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- άρχισαν να τον πειράζουν, γελώντας μαζί του. Μάλιστα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του pelop, κάποια στιγμή, έτσι για την πλάκα τους, του πρότειναν να κάτσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα, ενώ κάποιος άλλος του έβαλε φωτιά.

Ο Ρομά, αμέσως άρχισε να ουρλιάζει, προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά που ευτυχώς τα κατάφερε γλιτώνοντας από εγκαύματα, την τελευταία στιγμή! Τότε άρχισε να διαμαρτύρεται και να απειλεί με μηνύσεις, ενώ η παρέα προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.

Το απίστευτο γεγονός καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έκανε τον γύρο της πόλης. Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο προκάλεσε την οργή πολλών, οι οποίοι αποφάσισαν να δράσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις