ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ στην κλήρωση της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, με ένα τυχερό δελτίο να κερδίσει όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στη δεύτερη κατηγορία. Το τυχερό πεντάρι βρέθηκε στη Μεσσηνία. Ήταν ένα δελτίο αξίας μόλις 3 ευρώ, με τους αριθμούς να συμπληρώνονται τυχαία από τη μηχανή του καταστήματος. Τα σενάρια για την ταυτότητα του νικητή δίνουν και παίρνουν στην περιοχή, με τις ερωτήσεις που δέχεται ο ιδιοκτήτης στην Κυπαρισσία να είναι αλλεπάλληλες.

Ο τυχερός ή η τυχερή που πήρε βαθιά οικονομική ανάσα κέρδισε 90.822 ευρώ. Πολύ σύντομα τα χρήματα θα μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό. Αν είχε συμπληρωθεί και ο αριθμός 9 που βγήκε τελευταίος και ήταν ο μαγικός του τζόκερ, τότε θα μιλούσαμε για εκατομμύρια. Στο «τραπέζι» άλλωστε είχαν πέσει για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας 4.700.000 ευρώ. Στην επόμενη κλήρωση, το ποσό που περιμένει τους νικητές θα είναι τουλάχιστον 5.500.000 ευρώ.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Πέμπτη 05-01-2023 (αριθμός κλήρωσης 2541), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 10,21,28,29,35 και Τζόκερ ο αριθμός 9.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις