ΣΠΑΡΤΗ. Ο Χρήστος Αλεξάκος, ως δημοτικός σύμβουλος, σε προφητικό άρθρο του στο notospress.gr το 2019 είχε προειδοποιήσει και είχε εξηγήσει… Ελάχιστοι τον παρακολούθησαν τότε και σήμερα πατούν πάνω στις εκτιμήσεις του για να εξηγήσουν - όσο μπορούν - το πάθημά τους. Ο λόγος για τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα.

[…] Ωστόσο, η αντιφατικότητα με την οποία κινείται και μιλά, δείχνει έλλειψη σεβασμού και πρόκληση της νοημοσύνης των Σπαρτιατών. Επενδύει, από τη μία, στο παρωχημένο προσωποκεντρικό μοντέλο που θέλει έναν Δήμαρχο-Ηγέτη που θα τα κάνει όλα και εμείς, στην «κακομοίρα» Σπάρτη, θα τρέχουμε από πίσω του για να τον χειροκροτούμε επειδή θαμπωθήκαμε από το βιογραφικό και από την άλλη, λέει, πως θα συνθέσει και θα εμπνεύσει όλες τις δυνάμεις αλλά και τους εθελοντές μας. Και τα λέει αυτά, την ίδια στιγμή που τον «καθοδηγούν» οι άνθρωποι που πούλησαν το Βαλιώτη ενώ τους «τάισε ψωμάκι με θέσεις και μισθούς», «φάγανε» την Κανελλοπούλου στο νήμα και αποτελούν σήμερα, την ηγετική του ομάδα.

Προφανέστατα ο κ. Δούκας, δεν έχει κατανοήσει ότι γύρω του βρίσκονται άνθρωποι γεμάτοι πολιτικό οπαδισμό, πάθη, εκδικητικότητα και μικροσυμφέροντα. Δυστυχώς, δεν έχει αξιολογήσει τους ανθρώπους που τον καθοδηγούν, και αυτό είναι ιδιαιτέρως αρνητικό για έναν άνθρωπο που έχει περάσει από τόσο σημαντικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα. Με πολύ έξυπνο τρόπο, τους κρύβει πίσω από τη γυαλάδα του βιογραφικού του. Με λίγα λόγια, μπορούμε να συμπεράνουμε πως, ο Πέτρος Δούκας είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος στον ιδιωτικό τομέα.

Για την αυτοδιοίκηση δεν έχει γνώση και μέχρι να τη μάθει θα περάσουν πολλοί μήνες. Το κρίσιμο ερώτημα για το δημότη είναι εάν προτιμά γυαλιστερό περιεχόμενο (που ομολογουμένως έχει λόγω βιογραφικού) ή ουσία, γνώση, νέους ανθρώπους με όρεξη για αποτελέσματα;»

Θυμίζουμε ότι από τα πλευρά του Πέτρου Δούκα έχουν αποχωρήσει μεταξύ πολλών άλλων οι κ.κ.: Μοιράγιας, Βακαλόπουλος, Καπονικολός, Δημητρακοπούλου, Μακρής, Σακελλαροπούλου, κ.α.

Ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Αλεξάκου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις