ΠΑΤΡΑ. Η Αγγελική Ηλιάδη που τραγουδάει μαζί με τον ερμηνευτή και ο Κωνσταντίνος Δρούλιας που τράβηξε το βίντεο, περιγράφουν τι ακριβώς έγινε την επίμαχη στιγμή. Σοκάρει η επίθεση στον Αντύπα στην πίστα.

Ένα πραγματικά απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν από μερικές μέρες, στο νυχτερινό μαγαζί στην Πάτρα που εμφανίζεται ο γνωστός και αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας.

Όλα ξεκίνησαν, την ώρα που ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα και είχε ξεκινήσει να ερμηνεύει την διαχρονική μεγάλη επιτυχία του «Είμαι χάι μου», δεχόμενος πολλά πανέρια με λουλούδια από θαμώνες που διασκέδαζαν στο μαγαζί.

Εκείνη τη στιγμή, ένας θαμώνας που βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του τραγουδιστή, ανέβηκε στην πίστα και επιτέθηκε στον Αντύπα σπρώχνοντας τον, ενώ έφτασε και στο σημείο να τον χτυπήσει.

Μάλιστα, μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια στο μαγαζί, μπήκε στην μέση, αλλά ο εξαγριωμένος θαμώνας την έσπρωξε και εκείνη για να απομακρυνθεί. Μετά από λίγο, άνθρωποι του μαγαζιού, αλλά και άλλοι θαμώνες ανέβηκαν στην πίστα και απομάκρυναν τον εξαγριωμένο άνδρα.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας εξήγησε: «Ανέβασα το βίντεο με την επίθεση στον Αντύπα, είναι μία στιγμή βίας που πρέπει να τιμωρηθεί, το έχω βιώσει κι εγώ».

Ενώ η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: «Ήμουν στο καμαρίνι, αλλά ενημερώθηκα αμέσως τι συνέβη. Μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, ένας πελάτης με πήρε από την πίστα για να με πάρει μαζί του, θέλει ψυχραιμία».

Σημειώνεται ότι ο ίδιος, ο κ. Αντύπας τοποθετήθηκε επί του περιστατικού και ανέφερε ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε υπάρχει κάτι προσωπικό. «Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει», κατέληξε ο ερμηνευτής σε δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις