ΠΑΤΡΑ. Η καταγγελία ενός πατέρα στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» σοκάρει! Μαθητής της Στ΄ τάξης του 65ου Δημοτικού Σχολείου στην συνοικία Μακρυγιάννη της Πάτρας, όχι απλά έχει πέσει θύμα μπούλινγκ από 8 – 9 παιδιά και μεταξύ αυτών ένα κορίτσι), αλλά προ ημερών κάποια από αυτά λίγο έλειψε να τον ρίξουν από τις σκάλες!

Το συμβάν έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια του 8χρονου πρώτου εξαδέλφου του 11χρονου μαθητή, ο οποίος και το επιβεβαίωσε στην οικογένειά του.

«Λυπάμαι που το καταγγέλλω σε εσάς, αλλά δεν βρίσκω άκρη. Και φοβάμαι για το παιδί μου με τόσα που ακούμε και βλέπουμε. Πρέπει η σχολική κοινότητα να παρέμβει. Απευθύνθηκα στον διευθυντή του ΔΣ, ο οποίος μάλλον θεώρησε το θέμα ήσσονος σημασίας. Το παιδί μου, όμως, είναι στοχοποιημένο από συγκεκριμένα άτομα. Είναι το πιο αδύνατο και εύκολα πέφτει θύμα τους» δηλώνει ο πατέρας.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, τονίζει πως τρέμει και μόνο στην σκέψη για το τι θα μπορούσε να συμβεί στον γιο του αν υλοποιούσαν τα άλλα παιδιά τις απειλές τους.

Ο πατέρας αναγκάστηκε να πάει -προχθές- στο σχολείο. Μίλησε πάλι με τον διευθυντή, αλλά όπως είπε και πάλι δεν βρήκε ανταπόκριση. Ελπίζει, έτσι, πως θα υπάρξει παρέμβαση από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, ώστε η παρέα των «συμμαθητών» να συνετιστεί και να σταματήσει να ενοχλεί τον γιο του, σε σημείο που να κινδυνεύει!

Όπως έκανε γνωστό, πάντως, οι επιθέσεις γίνονταν από πέρυσι, αλλά κανείς δεν έχει παρέμβει.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις