ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Σοφία Δημοπούλου

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 83χρονης Σοφίας Δημοπούλου.

Βασιλική Χ. Λαμπράκου

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 72χρονης Βασιλικής Χ. Λαμπράκου.

Γεώργιος Δημ. Κακαλέτρης

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 09:00 π.μ. στο Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στον Μυστρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Δημ. Κακαλέτρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Αικατερίνη- Εμμανουήλ, Δημήτριος – Νατάσα, Ιωάννης – Δήμητρα, Παρασκευή – Νικόλαος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, ο αδερφός και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Κουμανάκου

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Κουμανάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Νικόλαος – Παναγιώτα Δαλαμάγκα, Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας, τα εγγόνια της οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Μπένος

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοκκινόραχη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Μπένου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγος του Βασιλική, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος (Μάκης) Παν. Πανταζής

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στο Καστόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημητρίου (Μάκη) Παν. Πανταζή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Πουλαδάκη

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Πουλαδάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Ηλίας, τα παιδιά της Λουκία-Αλέξης, Ελευθερία, Γιώργος – Μυρσίνη, Βασιλική – Γιώργος, τα εγγόνια της, τα δισεγγόνα της τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς της.

Μαρία Ανδρ. Μανιάτη

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Ανδρ. Μανιάτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα της Ελένη, οι αδερφές της Ευαγγελία – Νεκταρία, τα ανίψια της Αθηνά, Δημήτριος φίλοι και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Ηλ. Γιάνναρης

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στο Γεωργίτσι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ηλ. Γιάνναρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καίτη, ο πατέρας του Ηλίας, τα αδέρφια του Σοφία – Παναγιώτης, Γιάννα – Παναγιώτης, Γαρυφαλλιά – Σπύρος, Αντωνία, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Τριαντάφυλλη Σταυροπούλου

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Βασσαρά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Τριαντάφυλλης Σταυροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος, τα παιδιά της Αργύρης – Ποτούλα, Ιώαννης – Μελπομένη, Δημήτρης – Βασιλική, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Αγγελάκος

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στη Ριβιώτισσα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Γεωργίου Αγγελάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Θεοδώρα, τα παιδιά του Μιχαήλ – Γεωργία, Βασίλης - Θεόδωρος, τα εγγόνια του Θεοδώρα – Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης – Ιωάννης Δ. Μιχελάκος

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη – Ιωάννη Δ. Μιχελάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η αδερφή του Σταυρούλα, τα ανίψια του Αντώνιος – Μαρία, Παναγιώτα και οι λοιποί συγγενείς του.

Χαρίκλεια Δ. Ζαίμη

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Χαρίκλειας Δ. Ζαήμη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σόφη, Ελένη, και η μητέρα της Ελένη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις