Γράφει ο Γιώργος Δημακόγιαννης*

Ήμουν κι εγώ εκεί και είμαι ικανοποιημένος και περήφανος που ήμουν κι εγώ εκεί!

Συνοψίζουμε με κουβέντες καθαρές για να κλείσουμε, επί του παρόντος, και να πάμε παραπέρα…

…Γιατί ήμουν εκεί;!

Γιατί ο θεσμός και το πρόσωπο του τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων άξιζαν την Τιμή! Γιατί Δεν θα μπορούσε να λείπει διακριτά το κάστρο της παράδοσης και των εθνικών αγώνων, ο σκληρός πυρήνας του Ελληνισμού, η Μάνη, η Σπάρτη, η Λακωνία του βασιλιά Λεωνίδα, του Λυκούργου, του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, των Μαυρομιχαλαίων

king-stoles.jpg
Φωτογραφία: Eurokinissi

…Και θα έρθουμε στο σήμερα!

Ποιοι χρεοκόπησαν την Πατρίδα μου;!

Ποιοι πήραν τη Χώρα μου με χρέος μηδέν το 1974 και την παρέδωσαν –σε μόλις 36 χρόνια!!!- αλυσοδεμένη στο ΔΝΤ, στα μνημόνια εξάρτησης και υποταγής στα ΞΕΝΑ κοράκια και με υποθηκευμένη όλη την περιουσία της;!

Ποιοι φτωχοποίησαν τους Έλληνες;!

Ποιοι σκοτώνουν το παρόν και το μέλλον μας;!

Ποιοι πλουτίζουν ενώ συμβαίνουν όλα αυτά;!

Ποιοι αδιαφορούν για τον ισλαμικό λαθροεποικισμό;! Για το γεγονός ότι κάθε μέρα μπουκάρουν στην Πατρίδα μας εκατοντάδες απρόσκλητοι μουσαφιραίοι, φροντίζοντας μάλιστα και για την δωρεάν, απρόσκοπτη και επιδοτούμενη διαμονή τους με παροχές που στερείται ο Έλληνας;!

Ποιοι αδιαφορούν για την Βόμβα που λέγεται υπογεννητικότητα των Ελλήνων και προκρίνουν ως λύση τα παιδιά …των Αφγανών και των Πακιστανών;! Ποιοι προβάλουν παντοιοτρόπως σαν πρότυπο στην νεοελληνική κοινωνία την ομοφυλοφιλία και τις επιδιώξεις τής κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ;!

Ποιοι ξεπούλησαν την Μακεδονία και απ’ ότι φαίνεται αύριο το Αιγαίο;!

Ποιοι και γιατί υποχρέωσαν τον λαό μας να €μβολιαστ€ί μ’ ένα αμφιλεγόμενο πειραματικό και αναποτελεσματικό φαρμακευτικό σκεύασμα;!

…Να μην συνεχίσω την θλιβερή τεράστια λίστα!!

Αν ο τελευταίος Βασιλεύς των Ελλήνων και ο θεσμός της Βασιλευομένης Δημοκρατίας ήταν ο ένοχος των προαναφερομένων προφανώς θα ήμουν ο Πρώτος που θα τον κατηγορούσε, που δημοσίως θα «τον έκραζε»!! Που θα ήταν …μακριά κι αλάργα!!

Οι ένοχοι όμως είναι εκείνοι που τον κατήργησαν με το περίφημο δημοψήφισμα του1974 το οποίο προσωπικά σέβομαι όσο και ο πολιτικός κόσμος «του δημοκρατικού τόξου» το συγκλονιστικό 63% ημών των Ελλήνων στο δημοψήφισμα του 2015 για ένα άλλο μέγα Θέμα!!

Οι ένοχοι λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ» ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ! ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ…

Υ.Γ.:

Ο τελευταίος ελληνόψυχος βασιλιάς των Ελλήνων, Κωνσταντίνος, άξιζε την Τιμή! Η αξιοσέβαστη και αξιαγάπητη πολύτεκνη Οικογένειά του με την παρουσία και την στάση της στην εξόδιο ακολουθία, στον μητροπολιτικό ναό Αθηνών, δίδαξε απλότητα, ήθος, αξιοπρέπεια, σεβασμό και κυρίως Ελληνικό Ορθόδοξο Τρόπο, όλα αυτά που οι άθλιοι των πνιγηρών καιρών μας επιδιώκουν παντοιοτρόπως να (ξε)χάσουμε… Κι αυτό κάποιους τούς πόνεσε. Πολύ!

(*) Εκδότης της «Αδούλωτης Μάνης», εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ανατολικής Μάνης και πρώην πολιτευτής με κόμματα της ακραίας δεξιάς στην Λακωνία

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις