ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort & Spa στο Παλαιολόγιο Σπάρτης, η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Νίκωνας Τζινιέρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και πρώην αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ντία Τζανετέα, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου κ. Σταύρος Αργειτάκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Σπάρτης, Ευρώτα και Μονεμβασιάς, ο Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης & Διοικητής του νοσοκομείου Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, κ. Παναγιώτης Καρράς, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αντώνιος Κωνστάνταρος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ. Βασίλειος Ορφανός, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μονεμβασιάς, κ. Παναγιώτα Μαραβέλια, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης, κ. Ιωάννης Ρασσιάς, τα αιρετά μέλη της ΔΕΕΠ Λακωνίας και της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης, καθώς και μέλη της κομματικής οργάνωσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ. Βασίλειος Ορφανός, οι Βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίαςο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενώ αναγνώστηκε ευχετήριο μήνυμα του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανού Κονταδάκη.


Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις