ΠΑΤΡΑ. Μνημόσυνο στις φυλακές Κορυδαλλού για την 9χρονη Τζωρτζίνα τελέστηκε από την Ρούλα Πισπιρίγκου, την αδελφή, και τη μητέρα τους.

Η 34χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών παιδιών της στην Πάτρα βρέθηκε τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου για το μνημόσυνο της 9χρονης κόρης της, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τον χαμό της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αιτηθεί να μεταβεί στην Πάτρα για το μνημόσυνο, ωστόσο το αίτημα δεν έγινε δεκτό. Το ερχόμενο Σάββατο θα μεταβεί ιερέας από τον Μητροπολιτικό Ναό Νικαίας στο κελί της 34χρονης για να γίνει επιμνημόσυνη δέηση.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας σε γυναικείο μοναστήρι

Την είδηση επιβεβαίωσε στον ΑΝΤ1 και ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας. «Είναι αληθές, δεν καταλαβαίνω πώς διέρρευσε γιατί η κυρία Πισπιρίγκου, όσο και το συγγενικό της περιβάλλον δεν επιθυμούσαν να διαρρεύσει, εν αντιθέσει με την επίσημη διαρροή από την πλευρά του συζύγου της.

Πράγματι, την προηγούμενη Δευτέρα στο παρεκκλήσι των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η κα Πισπιρίγκου και το στενό συγγενικό της περιβάλλον, η μητέρα, η αδελφή, ο πατριός της έκαναν ένα μνημόσυνο στο κοριτσάκι. Ήταν πολύ συγκινητικό» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις