ΣΠΑΡΤΗ. Πλήρως ενημερωμένος, από επίσημα χείλη, εμφανίζεται ο Διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης, σχετικά με την αναγκαιότητα αποκατάστασης και ανακαίνισης των κτιριακών εγκαταστάσεων της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Σπάρτης, στο Παρόρι.

Τα κτιριακά προβλήματα της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας προέρχονται από υγρασίες και αποφλοιώσεις των επιχρισμάτων εντός των αιθουσών διδασκαλίας και από κακοτεχνίες σε υπόστεγα περιμετρικά του κτιρίου.

Ταμείο Ανάκαμψης

Κρίνεται σημαντικό να υπάρξει μέριμνα ώστε η ΕΠΑΣ Σπάρτης να συμπεριληφθεί στις 37 ΕΠΑΣ, που θα ενταχθούν στο Ταμείο Ανάκαμψης για την εκπόνηση μελέτης αποκατάστασης και την εκτέλεση του έργου ανακαίνισης…

Το μήνυμα που εκπέμπεται από την πλευρά Πρωτοψάλτη είναι πως η μελέτη θα εκπονηθεί και τα κονδύλια για την εκτέλεση των εργασιών θα εξασφαλίσουν, είτε μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης είτε μέσω της ΔΥΠΑ.

Παράλληλα γίνεται επεξεργασία (έναρξη αλληλογραφίας) για την εκπαίδευση και κατάρτιση νέων αγροτών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στα πρότυπα του προγράμματος που εκτελέστηκε στη Δυτική Μακεδονία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις