ΣΠΑΡΤΗ. Σε κείμενο που αν και αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας, φαίνεται να παράγει πολιτικά αποτελέσματα απαντά η Τασία Κανελλοπούλου η οποία διευκρινίζει ότι «επειδή μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται πράγματα που υπηρετούν σκοπιμότητες ή χαϊδεύουν αυτιά… αν ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές , θα ασχοληθώ μόνον υπό τον όρο ότι μπορώ να διεκδικήσω το αξίωμα της δημάρχου για να δώσω στον δήμο μας αυτό που χρειάζεται. Δεν με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα άλλο».

Η πλήρης απάντηση της κ Κανελλοπούλου έχει ως εξής:

«Στο δημοσίευμά σας της 25/1/2023 με τίτλο: «Η απόλυτη υπέρβαση στη Σπάρτη, ανοίγει το δρόμο για ανάπτυξη, δημιουργία, ευημερία, επιτυχία!», προφανώς στα πλαίσια μια ….μυθοπλασίας που εμπνευστήκατε, αναφέρεστε στο όνομά μου ως … υποψήφια σύμβουλος της ….. δημάρχου κ Τζανετέα.

Επειδή μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται πράγματα που υπηρετούν σκοπιμότητες ή χαϊδεύουν αυτιά και επειδή ξέρω τις καλές σας προθέσεις απέναντί μου, θα ήθελα με απόλυτο τρόπο πέρα από ..μυθοπλασίες και άλλα αστεία, να σας διευκρινίσω το εξής:

Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για καριέρα , ούτε για επαγγελματική αποκατάσταση. Αν ασχοληθώ με τις δημοτικές εκλογές , θα ασχοληθώ μόνον υπό τον όρο ότι μπορώ να διεκδικήσω το αξίωμα της δημάρχου για να δώσω στον δήμο μας αυτό που χρειάζεται. Δεν με ενδιαφέρει απολύτως τίποτα άλλο.

Έχω πλήρη επίγνωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτόν τον ρόλο και είμαι απολύτως σίγουρη ότι μπορώ να τον υπηρετήσω με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα. Το αν , λοιπόν, θα εμπλακώ θα εξαρτηθεί από πολλές προϋποθέσεις και όρους και όχι απλά από ματαιοδοξία.

Σας ευχαριστώ»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις