ΤΡΙΠΟΛΗ. Λίγα αλλά σπαρακτικά λόγια για τον πεσόντα γιο της, Μάριο Τουρούτσικα, είπε η μητέρα του μετά την εξόδιο ακολουθία στην Τρίπολη.

Στον επικήδειο για τον γιο της, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που μας συμπαραστέκονται σ’ αυτό το μαρτύριο. Δεν είμαι σίγουρη αν του τα είχα πει όσο ήταν στη ζωή.

Μάριε, αγόρι μου γλυκό, αστέρι της ψυχής μου, πάντα χαμογελαστός, ποτέ δεν με είχες στεναχωρήσει. Ήρεμος και υπομονετικός δεν παραπονιόσουν ποτέ και για τίποτα.

Αξιοπρετής, δοτικός για όλους. Ήσουν ο γιος που θα ήθελε κάθε μάνα, ο φίλος που θα ήθελαν όλοι. Ο καλύτερος αδερφός για τα αδέρφια σου, ο καλύτερος εγγονός για τους παππούδες σου, ο καλύτερος σύντροφος για την κοπέλα σου.

Και τέλος, δύο στίχους στον Μάριο, στον Στάθη και τους πιλότους που χάθηκαν και κυρίως στους πελάτες που χάθηκαν: ο αετός πεθαίνει στον αέρα, ελεύθερος και δυνατός. Καλό ταξίδι αγόρι μου γλυκό, καλό παράδεισο αστέρι και όσο θα αναπνέω δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ο γιος μου ήταν ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ, πέθανε υπέρ πατρίδος. Αθάνατος».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις