ΠΑΤΡΑ. Οι προσευχές των δικών της ανθρώπων δεν εισακούστηκαν. Το μωρό υπέκυψε το πρωί στο νοσοκομείο του Ρίου, στην Πάτρα, όπου νοσηλευόταν παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Το αγγελούδι είχε νοσήσει από κορονοϊό πριν από λίγες μέρες και η κατάσταση επιδεινώθηκε γρήγορα. Το άτυχο κοριτσάκι παρουσίασε και εγκεφαλική αιμορραγία, με τους γιατρούς να ενημερώνουν από την πρώτη στιγμή, για τις λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν.

Οι γονείς του μωρού στην Πάτρα συγκλονίζουν. Μόλις έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση, πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, για να σωθούν μέσα από τον θάνατο της κόρης τους, ζωές. Ο Γολγοθάς που ανεβαίνουν είναι ανείπωτος και λόγια παρηγοριάς, αυτές τις δύσκολες ώρες, είναι δύσκολο να βρεθούν.

Διαδικασία δωρεάς οργάνων, βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής, στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου δυστυχώς κατέληξε ένα κοριτσάκι 5,5 μηνών από την Πάτρα.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, με κορονοϊό και εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού, πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, δίνοντας τη σχετική άδεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24 πιθανότατα, το ήπαρ του κοριτσιού προορίζεται για την Ουγγαρία και οι νεφροί του για την Ολλανδία. Η διαδικασία και τα τεστ που απαιτούνται, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις