ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Μέσα σε βαρύ κλίμα απόλυτης θλίψης τελέσθηκε σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυτα, η εξόδιος ακολουθία για τον Παναγιώτη Γ. Δημητρακόπουλο, ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, που «έφυγε» σε ηλικία 36 μόλις ετών, ύστερα από γενναία μάχη που έδωσε με ασθένεια.

Με καταγωγή από Φλάμπουρα και Κούτελη Καλαβρύτων, ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Οβρυά. Υπήρξε άριστος μαθητής, καλοσυνάτος, ευγενής, σεμνός. Φοίτησε στις στρατιωτικές σχολές και υπηρέτησε την πατρίδα με σεβασμό, ήθος, σεμνότητα και ακεραιότητα.


Είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τελευταία στην 359 Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (ΜΑΕΔΥ). Υπήρξε αξιαγάπητος στους συνάδελφους του και έχαιρε εκτιμήσεως καθώς επιτέλεσε την αποστολή του στο ακέραιο.

Αγαπούσε ιδιαίτερα τα Καλάβρυτα και ήταν επιθυμία του να ταφή στα ιερά χώματα τους.

Η απώλειά του αβάσταχτη για τους γονείς του, Γεώργιο και Βασιλική και τον αδελφό του Μιχάλη, αλλά και σε όλους όσους τον γνώριζαν και σήμερα στα Καλάβρυτα παρά τον χιονιά ήταν όλοι εκεί. Μαζί του και οι συνάδελφοί του από την Πολεμική Αεροπορία, πολλοί Καλαβρυτινοί και η Δημοτική Αρχή. Άγημα του απέδωσε τιμές ενώ παιάνιζε η πάντα της πολεμικής αεροπορίας.

Πηγή: kalavrytanews.com

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις