ΤΡΙΠΟΛΗ. 9 ημέρες χωρίς τον Μάριο Μιχαήλ Τουρούτσικα… 9 ημέρες που η γενέτειρά του αλλά και όλη η Ελλάδα πενθεί για τα δυο αδικοχαμένα παλικάρια της πολεμικής αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους τόσο ξαφνικά.

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Εύη Γιαρκιά ταξίδεψαν στην Τρίπολη. Την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάριου Μιχαήλ. Στα κοιμητήρια τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του ενώ κανείς στο χωριό δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική απώλεια.

9 ημέρες χωρίς τον Μάριο και η μητέρα του είναι συντετριμμένη. Σκύβει πάνω στο μνήμα του παιδιού της και δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα τον ξαναδεί. Δίπλα της η αγαπημένη σύντροφος του Μάριου Μιχαήλ αλλά και οι συνάδελφοί του που δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ της απώλειας. Θλίψη, πόνος, δάκρυα. Ο πατέρας του Μάριου Μιχαήλ μίλησε στην Εύη Γιαρκιά και όπως θα πει ακόμα δεν έχει βρει τη δύναμη να πάει στο μνήμα του παιδιού του.

«Αν ο Μάριος είναι στον ουρανό θα λέει ένα ‘γεια’ στους πιλότους που πετάνε. Ήταν όλοι φίλοι του…», τονίζει συντετριμένος.

Δείτε όσα είπε στο video

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις