ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 14.02.2023 ημέρα Τρίτη , ως εξής:

  • Στην περιοχή ΠΟΛΙΑΝΑ , ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ και τμηματική διακοπή στην ΤΡΑΧΗΛΑ , του Δήμου Δυτικής Μάνης , από ώρα 09:00 έως 12:00.
  • Στην παραλία Πανταζή , στον Άγιο Νικόλαο ,και τμηματική διακοπή στην περιοχή του ΛΕΥΚΤΡΟΥ , του Δήμου Δυτικής Μάνης , από ώρα 13:00 έως 15:00.
  • Στις περιοχές ΜΕΛΙΓΑΛΑ ,ΣΟΛΑΚΙ , ΜΕΡΟΠΗ , ΛΟΥΤΡΟ , ΚΑΛΥΒΙΑ , ΦΙΛΙΑ , ΟΙΧΑΛΙΑ , ΑΝΔΑΝΙΑ και ΜΑΛΤΑ , του Δήμου Οιχαλίας από ώρα 08:00 έως 15:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις