ΣΚΑΛΑ. «Βόλτες Σκάλα -Τρίπολη έκανε το φορτηγό με τα υλικά που συγκέντρωσε ο λαός του Ευρώτα για βοήθεια στους λαούς της Τουρκίας και Συρίας», καταγγέλλει η δημοτική παράταξη, Νέο Ξεκίνημα Δήμου Ευρώτα.

Όπως περιγράφει ο Δημήτρης Νταλιάνης, επικεφαλής της παράταξης, «…Τα υλικά ατάκτως φορτώθηκαν από την Σκάλα σε φορτηγό ιδιοκτησίας του Δήμου και με οδηγό υπάλληλο εποχιακό κόβιντ (μαθαίνω ως συγγενής εξ αίματος νιώθει αντιδήμαρχος) ταξίδεψαν στην Τρίπολη, ωστόσο λόγω άριστης συνεννόησης ξαναγύρισαν στην Σκάλα....».

  • Απόδοση ευθυνών για το φιάσκο

Ο Νταλιάνης ζητά να δοθούν όλα τα στοιχεία όπως διαταγή πορείας, δελτίο κίνησης, πίνακας με τα στοιχεία του φορτίου, το διαβιβαστικό προς την ΠΕΔ και η απαίτηση της ίσης κατανομής άμεσα μαζί με την απόδοση ευθυνών ...

«Ντροπή, ντροπή, ντροπή....

Βόλτες Σκάλα -Τριπολη έκανε το φορτηγό με τα υλικά που συγκέντρωσε ο λαός του Ευρώτα για βοήθεια στους λαούς της Τουρκίας και Συρίας

Το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την συγκέντρωση υλικών που θα αποσταλούν ισόποσα στου λαούς στη Τουρκία και Συρία. Το κάλεσμα που έγινε προς τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια είχε συγκινητική ανταπόκριση.

Συγκεντρώθηκαν σημαντικές ποσότητες που από το χώρο του Αυτοτελούς Γραφείου κοινωνικής πρόνοιας στην Σκάλα έπρεπε να παραδοθούν στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Τα υλικά ατάκτως φορτώθηκαν από την Σκάλα σε φορτηγό ιδιοκτησίας του Δήμου και με οδηγό υπάλληλο εποχιακό κόβιντ (μαθαίνω ως συγγενής εξ αίματος νιώθει αντιδήμαρχος) ταξίδεψαν στην Τρίπολη, ωστόσο λόγω άριστης συνεννόησης ξαναγύρισαν στην Σκάλα....

Είναι αυτονόητο να δοθούν όλα τα στοιχεία όπως διαταγή πορείας, δελτίο κίνησης, πίνακας με τα στοιχεία του φορτίου, το διαβιβαστικό προς την ΠΕΔ και η απαίτηση της ίσης κατανομής κλπ άμεσα μαζί με την απόδοση ευθυνών για αυτό το φιάσκο..

Να σταματήσει τώρα το γελοίο της μεταφοράς υλικού βοήθειας σε Συρία.

Περιμένουμε να δούμε κάποιους συγκινημένους τοπικούς συμβούλους και προέδρους που ανεβάζουν σέλφι και ευχαριστίες για τα αυτονόητα καθήκοντα αιρετών και υπαλλήλων που πληρώνονται από όλους εμάς, να υπερασπιστούν το φιάσκο και την ξεφτίλα αυτή διότι η αντιπολίτευση φταίει που τα δημοσιεύει.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις