ΛΑΚΩΝΙΑ. Πληροφορίες θέλουν μια υποψήφια στη Νέα Δημοκρατία που είναι από εμάς… Έτσι σχολιάζουν όσοι μαθαίνουν ότι η δικηγόρος Μαρία Φραγκή ενισχύει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λακωνία.

Γέννημα θρέμμα Σπάρτης. Μόλις 40 ετών. Κατάγεται από το Ξηροκάμπι, τόπο και κοινωνία που στέλνει πολιτικούς στη Βουλή. Η Μαρία Φραγκή είναι αυτοδημιούργητη και εξόχως μαχητική δικηγόρος στο Σύλλογο Σπάρτης. Είναι η πρώτη από τις 4 κόρες του Γεωργίου Φραγκή, αυτοκινητιστή και μετόχου στο ΚΤΕΛ ΛΑΚΩΝΙΑΣ και της Ζαχαρούλας Ορφανού, η οποία κατάγεται από τη Σκάλα Λακωνίας. Είναι σύζυγος του Σταύρου Χαντζάκου, γιού των φιλολόγων Χρήστου Χαντζάκου και Μαρίας Κουρή κι έχουν έναν γιό τον Χρήστο.

Στέλεχος της ΝΔ στη Λακωνία έχει διακριθεί πολύ νωρίς στους τομείς εμπορικού και αστικού δικαίου, και διατηρεί δικηγορικά γραφεία στη Σπάρτη και το Ξηροκάμπι. Προσφέρει τις νομικές της συμβουλές και υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρείες έχοντας δικαστηριακή αλλά και συμβουλευτική εμπειρία στη δικηγορία.

Εξειδικεύεται σε υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, με μεγάλη εμπειρία στις εξωδικαστικές ρυθμίσεις με τις Τράπεζες, στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, στις υποθέσεις του νόμου 3869/2010, στη Τραπεζική Διαμεσολάβηση και σε όλες τις διαφορές των δανειοληπτών με τα τραπεζικά ιδρύματα που αφορούν στα «κόκκινα δάνεια». Είναι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια σε Οικογενειακές υποθέσεις και σε υποθέσεις στον Εργασιακό χώρο με μετεκπαίδευση στην Διαμεσολάβηση, στη Σχολική Διαμεσολάβηση, στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης οφειλών, στην Τραπεζική Διαμεσολάβηση και στην Κτηματολογική Διαμεσολάβηση. Από το 2018 είμαι Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO).

Από το βιογραφικό της επίσης διακρίνουμε άριστη γνώση ξένων γλωσσών αλλά αυτό που δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε βιογραφικό είναι η αμεσότητα, η ευθύτητα, η αποτελεσματικότητα και η επιμονή που την χαρακτηρίζουν σε ότι καταπιάνεται.

Είναι, για τη Λακωνία και ιδιαίτερα για τις περιοχές από όπου κατάγεται αλλά και όπου δραστηριοποιείται, μια εξαιρετική εκπροσώπηση. Πρόκειται για μέλος της λακωνικής κοινωνίας, μόνιμη κάτοικο Σπάρτης, αυτοδημιούργητη και εξελισσόμενη επιστήμονας κι επαγγελματίας, νέα γενιά της Παράταξης της ΝΔ και μαχητική γυναίκα και μητέρα.

«Μια από εμάς… για εμάς, με δύναμη και τόλμη», όπως αναφέρουν όσοι πληροφορούνται για την υποψηφιότητά της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις