ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Μαρία Φραγκή, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Λακωνία είναι μαχόμενη δικηγόρος, ενεργή πολίτης και μητέρα.

Είναι μόνιμη κάτοικος Σπάρτης, όπου κι εργάζεται ως δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης. Διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια και υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων DPO.

Μέλος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού στάθμισε δεδομένα και καταστάσεις, εκτιμώντας ότι είναι αναγκαία η συμβολή κάθε ενεργού μέλους στην προσπάθεια για τη διαμόρφωση της Λακωνίας που αξίζει να έχουν οι πολίτες της και της σταθερής Ελλάδας του αύριο.

Είναι 40 ετών, μητέρα ενός αγοριού και σύζυγος του επιχειρηματία - αυτοκινητιστή Σταύρου Χαντζάκου. Η καταγωγή της είναι από το Ξηροκάμπι Φάριδος Δήμου Σπάρτης και από την Σκάλα Δήμου Ευρώτα.

Διακρίθηκε πολύ νωρίς στους τομείς εμπορικού και αστικού δικαίου, και διατηρεί δικηγορικά γραφεία στη Σπάρτη και το Ξηροκάμπι. Προσφέρει τις νομικές της συμβουλές και υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρείες έχοντας δικαστηριακή αλλά και συμβουλευτική εμπειρία στη δικηγορία.

Εξειδικεύεται σε υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, με μεγάλη εμπειρία στις εξωδικαστικές ρυθμίσεις με τις Τράπεζες, στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, στις υποθέσεις του νόμου 3869/2010, στη Τραπεζική Διαμεσολάβηση και σε όλες τις διαφορές των δανειοληπτών με τα τραπεζικά ιδρύματα που αφορούν στα «κόκκινα δάνεια». Είναι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια σε Οικογενειακές υποθέσεις και σε υποθέσεις στον Εργασιακό χώρο με μετεκπαίδευση στην Διαμεσολάβηση, στη Σχολική Διαμεσολάβηση, στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης οφειλών, στην Τραπεζική Διαμεσολάβηση και στην Κτηματολογική Διαμεσολάβηση. Από το 2018 είμαι Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO).

Η Μαρία Φραγκή αντιλαμβάνεται πολύ καλά τους κανόνες αλλά και τις απαιτήσεις μιας εκλογικής αναμέτρησης. Γι αυτό και δηλώνει παρούσα και έτοιμη για την καλύτερη προσπάθεια. Διατηρεί πολιτικό γραφείο στην λεωφόρο Kωνσταντίνου Παλαιολόγου 24 στη Σπάρτη με τηλέφωνο 2731021009 και e.mail το mfraggi@hotmail.com

Είναι οπαδός των ίσων ευκαιριών και της αξιολόγησης κάθε πολίτη σε ότι κάνει. Εκτιμά ότι το Ελληνικό στοιχείο έχει πολλά ακόμα να δώσει στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας μέσα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και στο διεθνές περιβάλλον.

Όπως αναφέρει σε μια πρώτη επαφή με το Notospress.gr «στην Ελλάδα σήμερα, οι φόροι έχουν μειωθεί, ο κατώτατος μισθός έχει αυξηθεί, οι επενδύσεις έχουν πολλαπλασιαστεί, το κράτος έχει ψηφιοποιηθεί και η χώρα έχει εξοπλιστεί. Πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς διακοπή… Η Λακωνία έχει δικαίωμα να αναδείξει την μοναδική πρωτογενή και μεταποιημένη παραγωγή της και την ευκαιρία να αναπτύξει τον ποιοτικό τουρισμό της. Χωρίς διάθεση τοπικισμού η Λακωνία μπορεί να εξελιχθεί σε πυλώνα προκοπής της νέας Ελλάδας. Γι’ αυτό τον στόχο συντάσσομαι στην προσπάθεια… ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις