ΛΑΚΩΝΙΑ. Ανανεωμένα ψηφοδέλτια και κάποια ενδυναμωμένα στη Λακωνία. Στις εθνικές εκλογές οι Λάκωνες θα μπορούν να εκλέξουν είτε πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με το πολιτικό σύστημα, είτε νέους ανθρώπους που δοκιμάζουν την πολιτική.

Η ΝΔ κάνει μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν έχει πλέον μόνο δύο μονομάχους, ως συνήθως αλλά ψηφοδέλτιο με ηλικιακή, γεωγραφική και κοινωνική εκπροσώπηση.

Ο Δαβάκης Θανάσης, νυν βουλευτής και από τους παλαιότερους του κοινοβουλίου. Ο Κρητικός Νεοκλής, νυν νέος βουλευτής. Η Φραγκή Μαρία, μαχόμενη διακεκριμένη δικηγόρος με καταγωγή από Σπάρτη και Σκάλα. Ο Σταματάκος Μιχάλης, ιατρός ΕΣΥ Μολάων με καταγωγή από Σκάλα, σήμερα περιφερειακός σύμβουλος του Πέτρου Τατούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες η 5η ενδέχεται να είναι η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, στέλεχος του κόμματος στην Αθήνα με καταγωγή από τον Ασωπό.

Στον ΣΥΡΙΖΑ κραταιός ο πρώην υπουργός αλλά και πρόσωπα με συνεπή παρουσία

Ο Αραχωβίτης Σταύρος, νυν βουλευτής, τέως υπουργός αγροτικής Ανάπτυξης. Η Παπαγιαννοπούλου Παναγιώτα, λογίστρια από τη νότια Λακωνία. Η Σταματάκου Αρχοντούλα, συνταξιούχος τραπεζικός. Ο Τσαλπατούρος Αλέξιος, εργαζόμενος ΑΔΜΗΕ. Ο Υμέρι Σουλβάν, με δραστηριότητα στον αθλητισμό.

Στο ΠΑΣΟΚ που θέλει να επανέλθη και στη Λακωνία υπάρχουν ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες.

Ο Γιώργος Μουζόπουλος, γιατρός ΕΣΥ Σπάρτης, ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα. Εξίσου ενδιαφέρουσα αυτή του συντ/χου Αστυνομικού συνδικαλιστή Χρήστου Κοντάκου. Η Νάγια Γρηγοράκου, κόρη του πρώην βουλευτή και υπουργού. Η Σταυρούλα Κουφού, εκπαιδευτικός, σύζυγο του γραμματεά της Νομαρχιακής Λακωνίας. O Βασίλης Δεληκωνσταντίνου από τη Σκάλα αγρότης όπως λέει ο ίδιος και μηχανολόγος μηχανικός.

Ενδιαφέρον σίγουρα θα έχουν και ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις