ΤΡΙΠΟΛΗ. Τα χωράφια του βρίσκονται στην Τρίπολη και για δεκαετίες του έδιναν ένα σταθερό εισόδημα. Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα δυσκόλεψαν με τα έξοδα να αυξάνονται και τον ίδιο να έχει μεγαλώσει. Στα 71 χρόνια της ζωής του, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί κάποιος να τα καλλιεργήσει, αποφάσισε να τα παραχωρήσει τζάμπα. Και πάλι όμως, δεν βρέθηκε κανείς να του τα ζητήσει. Με τον αγρότη να δηλώνει απελπισμένος και να κάνει λόγο για τη χειρότερη περίοδο της επαγγελματικής του πορείας.

Σε απόγνωση φαίνεται να βρίσκονται αρκετοί αγρότες με τα κόστη των καλλιεργειών και τα έξοδα για τη συντήρηση της γης τους. Στην Τρίπολη, ο Τάκης Σμυρλής, αγρότης στο επάγγελμα, αποφάσισε να δώσει την επικαρπία των 30 στρεμμάτων γης που διαθέτει, δεν έχει βρεθεί ωστόσο κανένας που να θέλει να τα καλλιεργήσει.

«Έχω απελπιστεί, είμαι 71 ετών. Τα καλλιεργούσα μέχρι πέρυσι και μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κανείς να τα πάρει. Είναι συντηρημένα. Δεν τα χαρίζω, θέλω κάποιος να τα καλλιεργεί και να πάρει κάποιο εισόδημα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα έξοδα συντήρησης των χωραφιών είναι τεράστια, με τον ίδιο να μην μπορεί πλέον να ανταποκριθεί.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις