ΛΑΚΩΝΙΑ. Είναι 52 χρονών, γεννήθηκε στη Σπάρτη το 1971, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ο Θεόδωρος Βερούτης, αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, σπούδασε πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακό στη διαχείριση τεχνικών έργων, που είναι και το κύριο αντικείμενο της εργασίας του. Έχει επίσης εξειδικευτεί σε θέματα πολιτικής προστασίας και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών. Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. στη Λακωνία και Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. στην Πελοπόννησο.

Όπως αναφέρει συχνά πιστεύει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και θεωρεί ότι η Περιφερειακή Ανάπτυξη είναι αυτή που μπορεί να βγάλει την πατρίδα μας από τον φαύλο κύκλο της κρίσης αφού, κατά τη γνώμη του, τα πράγματα αλλάζουν πάντα, από κάτω προς τα πάνω.

Στην ερώτηση τι πρόκειται να πράξει το επόμενο διάστημα δεν κρύβει την ικανοποίησή του για το κάλεσμα Σπαρτιατών να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Ωστόσο διακρίνει την κρισιμότητα της κατάστασης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου παραμένει στη διάθεση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα αν αποφασίσει να διεκδικήσει και πάλι την Περιφέρεια.

Ο Θεόδωρος Βερούτης είναι πρόσωπο με σαφή αναφορά στη Νέα Δημοκρατία. Ηλικιακά αλλά και με βάση την επιστημονική του εξειδίκευση ανήκει στο πολιτικό προσωπικό που είναι απαραίτητο στην Αυτοδιοίκηση. Το αν, πότε και με ποια ένταση θα ασχοληθεί με τον Α’ ή Β’ Βαθμό αυτής θα καταδείξει και το οξύ του νου αλλά και το αισθητήριο του αιρετού.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις