ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Ελένη Π. Νικόλαρου

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία της 87χρονης Ελένη Π. Νικόλαρου.

Δημήτριος Π. Νικόλαρος (Μίμης)

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Τρύπη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 68χρονου Δημήτριου Π. Νικόλαρου.

Βασιλική Ι. Αμανατίδη

Το Σάββατο 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά στο Β' Κοιμητήριο στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Βασιλικής Ι. Αμανατίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κυριάκος - Νίκη και Θανάσης - Ντόρα, τα εγγόνια της Βασιλική - Βασίλης, Ιωάννης - Αναστασία, Ιωάννης - Αγγελική και Νικολέτα - Θάνος, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.

Δήμητρα Γεωργακούλια

Το Σάββατο 4 Μαρτίου στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Δήμητρας Γεωργακούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αναδεξιμιός της Ηλίας - Γεώργιος Κοντάκος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Άννα Δ. Τσούκλερη - Νικόλαρου (Χήρα)

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Σουστιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Άννας Δ. Τσούκλερη - Νικόλαρου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαρία και Ευστρατία - Χρήστος, τα αδέρφια της Γιώργος - Παρασκευή, Ανδρέας - Νικολέτα και Ιωάννης - Παναγιώτα, τα εγγόνια της Κωνσταντίνος, Νάγια, Παναγιώτης και Αγάπη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αθανασία Π. Ροϊνού

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αθανασίας Π. Ροϊνού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Σωτήριος – Αγγελική και Γεωργία, τα εγγόνια της Παναγιώτης και Ελένη, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρήστος Σκλήκας

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Σκλήκα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο αδερφός του Κώστας Σκλήκας, τα ανίψια του Μαρίνα - Γεωργία και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Β. Μαναδραπήλιας (Περιπτεράς - Μάνδρος)

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Ξηροκάμπι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Β. Μανδραπήλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Βασίλης, Επαμεινώνδας- Χρυσούλα και Γιώργος - Δήμητρα, τα εγγόνια του Αικατερίνη, Παναγιώτης, Παναγιώτης, Χρήστος και Θεμιστοκλής, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Γεωργία - Τζονέτας Αθ. Βαρδούλια

Την Κυριακή 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας - Τζονέτας Αθ. Βαρδούλια. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Αθανάσιος, τα παιδιά της Γεώργιος - Νομική τα εγγόνια της Μαρία και Αθανάσιος, τα αδέρφια της τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις