ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Άνδρες της ΕΜΑΚ ερευνούν την περιοχή γύρω από την τοποθεσία “Πέντε δρόμοι” για να εντοπίσουν το ζευγάρι των Αμερικάνων που έχει εξαφανιστεί από τις αρχές Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στου Πέντε Δρόμους εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους.

Τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί τους στις αρχές του Φεβρουαρίου μια γνωστή τους γυναίκα, η οποία φέρεται να τους πρόσεχε. Η γυναίκα δεν είχε νέα τους για μέρες και ακολούθως επισκέφθηκε ξανά το σπίτι, όμως δεν τους βρήκε. Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον, 83 ετών και την σύζυγό του Λουκρητία Ρόμπινσον, 80 ετών.

Τη βεβαιότητα της ότι η γονείς της αυτοκτόνησαν είχε εκφράσει σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Τζουλιάνα Ρόμπινσον, κόρη του ζευγαριού.

Μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της αναφέρει: “Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη- δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. “Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις