ΣΠΑΡΤΗ. Έντονα ανησυχεί το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Λακωνίας μήπως το Νοσοκομείο Σπάρτης, «…λόγω της επερχόμενης αναβάθμισής του, […] ενδεχομένως έχει συρρικνώσει μέρος των δραστηριοτήτων του».

Απευθύνει, το Σωματείο, σειρά ερωτημάτων προς την τοπική αλλά και την κυβερνητική ηγεσία, των Υπηρεσιών Υγείας.

«…Αναμένουμε σχετικές εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις της Διοίκησης του αρμόδιου Υπουργείου, του γραφείου Πρωθυπουργού και των τοπικών αυτοδιοικητικών οργάνων Α και Β βαθμού», τονίζει το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Λακωνίας:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας εκφράζει την έντονη ανησυχία του, αφουγκραζόμενο μέλη του Σωματείου που ανησυχούν για την ποιότητα, το επίπεδο και το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου Σπάρτης, που λόγω της επερχόμενης αναβάθμισής του, εκτιμάται ότι ενδεχομένως έχει συρρικνώσει μέρος των δραστηριοτήτων του.

Ερωτάσθε: Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχουν τμήματα που υπολειτουργούν ή δυσλειτουργούν; Υπάρχει το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό; Διατηρούνται όλες οι ειδικότητες και οι κλινικές; Υπάρχει η πιθανότητα να έχει μειωθεί η δυναμικότητα ως προς τις κλίνες; Με την έκφραση αυτών των ερωτημάτων αναμένουμε σχετικές εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις της Διοίκησης του αρμόδιου Υπουργείου, του γραφείου Πρωθυπουργού και των τοπικών αυτοδιοικητικών οργάνων Α και Β βαθμού.

Αναμένουμε άμεσες ενέργειες, ώστε να καθησυχαστούν οι ανησυχίες που έχουν εμφωλευτεί στη σκέψη των Λακώνων πολιτών.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις