ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Οι αντιδράσεις στην Κορινθία και το Χιλιομόδι συνεχίζονται με τους κατοίκους να δείχνουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και αντιμετωπίζουν. Φοβούνται όπως λένε, πως αυτοί οι πυλώνες υψηλής τάσης, θα δημιουργήσουν προβλήματα υγείας και ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να ενδιαφερθούν για να βρεθεί λύση. Τα πράγματα όπως λένε θα χειροτερέψουν το επόμενο διάστημα για τους ίδιους, καθώς έχουν πληροφορίες ότι θα προστεθούν επιπλέον καλώδια υψηλής τάσης, για να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες.

Aναβρασμός επικρατεί στο Χιλιομόδι στην Κορινθία, στην περιοχή της Καμαρέτας, καθώς πυλώνες υψηλής τάσης έχουν τοποθετηθεί ανάμεσα σε κατοικίες. Οι πολίτες, οργισμένοι, δηλώνουν ότι το ερχόμενο χρονικό διάστημα θα τοποθετηθούν στα ίδια σημεία ακόμη μεγαλύτεροι πυλώνες, ενώ θα προστεθούν επιπλέον καλώδια υψηλής τάσης, στα πλαίσια της αναβάθμισης του δικτύου.

Οι ίδιοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους αρμόδιους φορείς, τονίζοντας, πως πρόκειται για κατοικημένη περιοχή, κοντά στην οποία βρίσκεται ακόμη και παιδική κατασκήνωση.

Ζητούν άμεσα μια λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, υπογραμμίζοντας, ότι η εγκατάσταση των πυλώνων σε κατοικημένη περιοχή και σε χώρο όπου διαμένουν ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, ελλοχεύει κινδύνους από την έκθεσή τους στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Δείτε τι δηλώνουν στην κάμερα του korinthostv.gr:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις