ΑΣΤΡΟΣ. Φιλόσοφος της ζωής, δημιουργός και δάσκαλος μιας ιδιαίτερης σχολής, έξω από καλούπια και μακριά από συστήματα. Όμορφος και ξεχωριστός άνθρωπος, με πλούσια καρδιά και μεγάλη ψυχή. Πολυτάλαντος πολυτεχνίτης και καλλιτεχνίτης που σε κάθε έργο και δημιούργημά του άφηνε την προσωπική του σφραγίδα.

Το astros-kynourianews.gr γράφει:

«Τη συγνεφιά και την καταχνιά που μας ζώνουν διαπερνούν κάποιες Λαμπρές ηλιαχτίδες, που ανοίγουν τη θέα στον ορίζοντα, προσφέρουν την ελπίδα, χαρίζουν λάμψη και φως.

Μια τέτοια λαμπερή και ζεστή ηλιαχτίδα υπήρξε και ο Λάμπρος.

Ένας ταπεινός φιλόσοφος της ζωής, δημιουργός και δάσκαλος μιας ιδιαίτερης σχολής, έξω από καλούπια και μακριά από συστήματα.

Ένας όμορφος και ξεχωριστός άνθρωπος, με πλούσια καρδιά και μεγάλη ψυχή, με μια εντυπωσιακή ηρεμία και ένα σπάνιο προσόν ορθοκρισίας κι ευρείας αντίληψης, που δεν αρνήθηκε ποτέ και σε κανένα τη βοήθειά του.

Ένας πολυτάλαντος πολυτεχνίτης και καλλιτεχνίτης που σε κάθε έργο και δημιούργημά του άφηνε την προσωπική του μαεστρία και σφραγίδα.

Ένας από μηχανής θεός που έδινε λύση εκεί όπου οι άλλοι δηλώναμε αδυναμία.

Τη χαρά και τη βοήθεια που πρόσφερε με ανιδιοτέλεια ήταν η δική του χαρά κι ευτυχία.

Του οφείλουμε, με μπροστάρηδες την όμορφη παρέα του, μια ανοιξιάτικη ημέρα τιμής και μνήμης, με δράσεις κι εκδηλώσεις στο πνεύμα και τη φιλοσοφία του. Μια ημέρα που θα καθιερωθεί ως μνημόσυνο στον Λάμπρο και ως συνέχεια του τόσο σημαντικού έργου του.

Καλό παράδεισο φίλε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους καλούς φίλους σου.

Ένας "γεράκος".»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις