ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αριστέα Γ. Καμίτση

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία της 91χρονης Αριστέας Γ. Καμίτση.

Ευαγγελία Γ. Τσούκλερη

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάους στους Σουστιάνους τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 94χρονης Ευαγγελίας Γ. Τσούκλερη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Μαίρη – Ελευθέριος Τερλιάμης, τα εγγόνια της Νικόλαος – Αντωνία και οι λοιποί συγγενείς της.

Αδαμάντιος Κ. Κουτσοβίτης

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αδαμάντιου Κ. Κουτσοβίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Σοφία, τα παιδιά του Μαρία – Μανώλης, Σταυρούλα – Γιώργος και Νεκταρία – Παύλος, τα εγγόνια του Κωνσταντίνος, Σοφία, Ιωάννης – Παναγιώτης, Χρήστος – Στυλιανός, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αθανάσιος Κ. Μαλτέζος

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αθανάσιου Κ. Μαλτέζου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Αφροδίτη, Ελένη – Χαράλαμπος και Κώστας, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ανδρέας Ιωάνν. Βασιλάκου

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ανδρέα Ιωάνν. Βασιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα αδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αρχοντούλα Γκαβάκου

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αρχοντούλας Γκαβάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης και Γεώργιος -Ευφροσύνη τα εγγόνια της Παναγιώτης και Χριστίνα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Δ. Σωτηρόπουλος

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφυσού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Δ. Σωτηρόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα ανίψια του Δημήτριος και Ελένη, τα ξαδέρφια του, οι φίλοι και οι λοιποί συγγενείς του .

Ιωάννης Β. Αγγελόπουλος

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Θεολόγο τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Β. Αγγελόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Ευανθία και Τάκης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα Γ. Ρηγοπούλου

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νίκωνος στην Σπαρτή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταυρούλας Γ. Ρηγοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος και Ελένη – Δημήτρης, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ελένη Σ. Πλαγιανού (Χήρα)

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Σελλασία τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Σ. Πλαγιανού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος – Τρέιση Πλαγιανού και Παναγιώτα – Νικός Παπασπυριδάκος, τα εγγόνια της Σταύρος, Ελένη, Αφροδίτη και Λεωνίδας, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις