ΠΑΤΡΑ. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες και τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Πελοποννήσου, στα οποία φαίνεται νερά να τρέχουν από τα ταβάνια του κτιρίου.

Πρόκειται για μία ακόμα χαρακτηριστική εικόνα της υποχρηματοδότησης και των διαλυμένων υποδομών του ΕΣΥ.

https://www.instagram.com/reel/CqTfVocNmlO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σελίδα «Μένουμε Ενεργοί» που δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο έγραψε στην ανάρτησή της:

«Θλιβερές εικόνες με νερά να στάζουν από τα ταβάνια του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας, του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Δυτικής Ελλάδας!

Συνεχίζεται η πλήρης διάλυση του ΕΣΥ, ως συνέπεια της χρόνιας υποβάθμισης και υποχρηματοδότησης του από την πολιτική όλων των κυβερνήσεων και των διοικήσεων των νοσοκομείων που την εφαρμόζουν. Οι εικόνες διαλυμένες υποδομές, με ράντζα στους διαδρόμους των νοσοκομείων και οι τεράστιες ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού φαίνεται να διαμορφώνουν το σύστημα υγείας όπως το ονειρεύονται, για να στραφούν άπαντες στις ιδιωτικές δομές!

Η Υγεία είναι αγαθό και ανήκει στον λαό!

Αγωνιζόμαστε πλάι στους εργαζόμενους των νοσοκομείων, πλάι στην ΟΕΝΓΕ, πλάι στους ανέργους, στη νεολαία και στους συνταξιούχους, για αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό σύστημα υγείας.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις