ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Με θέμα το σχολικό άγχος θα πραγματοποιηθεί workshop - εκπαιδευτική συζήτηση την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα έναρξης 19:00, στο Φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Καλαμάτας.

Θα υπάρξει συζήτηση για Σχολικό Άγχος (Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση), τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, για τη διαχείριση για παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς καθώς και για τη συμβολή της διατροφής και της άθλησης στην εν λόγω εκπαιδευτική διαδικασία.

Συμμετέχουν η Αμαλία Διαμαντοπούλου, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, η Kατερίνα Ρέμη, Γενικός Οικογενειακός Γιατρός, η Αφροδίτη Λουκάκου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και η Χριστίνα Πανταζοπούλου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει η Μαρία Αγγελή, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Επιχειρηματικότητας, Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, Συγκοινωνιακού Έργου και Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Καλαμάτας, Δικηγόρος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις