ΣΠΑΡΤΗ. Σε λευκή απεργία κατέρχονται οι εργαζόμενο στον Δήμο Σπάρτης, αφού αποφάσισαν «… να παρίστανται κανονικά στην εργασία τους αλλά να μην εργάζονται», μέχρι την Πέμπτη (30/3) - ημέρα που θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

  • Πώς έτσι;

Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι , μέχρι τώρα, «…δεν τους έχουν χορηγηθεί τα εκ του Νόμου, απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας (γάντια, μάσκες, αδιάβροχα κ.λ.π) για την διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας τους..».

Μάλιστα, αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Σωματείου θα παραβρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα εκφράσει την δυσαρέσκεια των εργαζομένων.

«Το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης, αποφάσισε έως την Πέμπτη 30/03/2023 οι εργαζόμενοι - δικαιούχοι των ΜΑΠ - να παρίστανται κανονικά στην εργασία τους αλλά να μην εργάζονται εφόσον δεν τους έχουν χορηγηθεί τα εκ του Νόμου, απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας (γάντια, μάσκες, αδιάβροχα κ.λ.π) για την διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας τους.

Την Πέμπτη 30/03/2023 αντιπροσωπεία του Δ.Σ του σωματείου θα παραβρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα εκφράσει την δυσαρέσκεια των εργαζομένων.

Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία των πολιτών αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε το αυτονόητο δικαίωμα μας να δουλεύουμε σε ένα ασφαλές περιβάλλον.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις