ΛΑΚΩΝΙΑ. Φέρεται ως μια από τις υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λακωνία. Η Μαρία Φραγκή, δικηγόρος, γέννημα - θρέμμα Λακωνίας δεν διστάζει να πει κάποια πράγματα με τ΄ όνομά τους.

Σε πρόσφατη παρέμβασή της μας καλεί να «θυμηθούμε την εικόνα της χώρας 4 χρόνια πριν και αυτά που κατάφερε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στις εκλογές που έρχονται στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία για να υπάρξει συνέχεια σε όσα έχει καταφέρει η κυβέρνηση της προηγούμενης τετραετίας.

Αυτοδύναμη ΝΔ σημαίνει ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτοδύναμη Ελλάδα σημαίνει σιγουριά, σταθερότητα και προοπτική για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες».

Η Μαρία Φραγκή θα είναι ένα από τα 5 πρόσωπα που έχει επιλέξει ο πρόεδρος και το κόμμα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λακωνία και με σταράτο λόγο κάνει γνωστά τα εξής:

«Είμαι μαχόμενη δικηγόρος, εργάζομαι σκληρά και με συνέπεια, γνωρίζω καλά τις συνθήκες και τα δεδομένα στον κρατικό μηχανισμό, στην αγορά του ανταγωνισμού και στην λακωνική κοινωνία.

Είμαι γέννημα - θρέμμα της Λακωνίας, σύζυγος, μητέρα και ενεργός πολίτης στην κοινωνία μας.

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα όσα οι νέοι διεκδικούν, οι επαγγελματίες επιδιώκουν, οι αγρότες απαιτούν και οι φίλοι του τόπου μας περιμένουν.

Δίνω λοιπόν το παρόν στον πολιτικό στίβο της Λακωνίας με συναίσθηση και της ευθύνης και του χρέους.

Με όραμα, τόλμη, αποφασιστικότητα και όρεξη για σκληρή δουλειά.

Με δύναμη για μια νέα αρχή για την Λακωνία.

Γι αυτό ζητώ την στήριξη σας με ένα σταυρό, για να διαμορφώσουμε μαζί ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο για τον τόπο μας.

Είμαι δίπλα σας και θα είμαι και μετά τις εκλογές.

Ό,τι έχω πετύχει στη ζωή μου, μικρό και μεγάλο, το κατάφερα μετά από μεγάλο και επίπονο αγώνα. Δεν μου χαρίστηκε ποτέ τίποτα. Δεν προέρχομαι από πολιτική οικογένεια.

Είμαι έτοιμη να συγκρουστώ με κατεστημένα και νοοτροπίες προκειμένου η Ελλάδα να φύγει μπροστά και η Λακωνία να αναδειχθεί σε ισχυρή δύναμη.

Αν έχω καταφέρει κάτι στη ζωή μου είναι να σπάω τα όρια και τους φραγμούς που μου θέτουν οι άλλοι. Αν έχω μάθει κάτι στη ζωή μου είναι, ότι εμείς και μόνον εμείς μπορούμε να ορίσουμε το μέλλον μας.

Πιστεύω ότι καμία επιτυχία δεν είναι τυχαία, όπως βεβαίως και καμία αποτυχία. Επιτυχία όμως χωρίς ήθος, χωρίς αρχές, χωρίς σκοπό, χωρίς προσφορά δεν έχει καμία απολύτως αξία.

Ζήτω την ψήφο σας για να μου δοθεί η ευκαιρία με νέα δύναμη για μια νέα αρχή για τον τόπο μας!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις