ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνονται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές της Μεσσηνίας ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 04.04.2023 ημέρα Τρίτη, ως κάτωθι:

Στο ΚΟΡΥΦΑΣΙΟ, ΓΙΑΛΟΒΑ , ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΙΙΚΑ, ΙΚΛΑΙΝΑ, οικ. ΠΙΣΑΣΚΙ, ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ, ΡΩΜΑΝΟΥ, στις εγκαταστάσεις του COSTA NAVARINO στην περιοχή του ΡΩΜΑΝΟΥ, στην περιοχή ΔΙΑΚΟΥΜΠΙΑ, Βιολογικός καθαρισμός ΧΩΡΑΣ, στην περιοχή ΛΑΦΙΝΑ καθώς και στην περιοχή που βρίσκεται το Ανάκτορο του Νέστορα και στη ΤΡΑΓΑΝΑ, από ώρα 08:00 έως 15:00.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές ότι, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις 05.04.2023 ημέρα Τετάρτη, ως κάτωθι:

Αρδευτικά στην περιοχή ΑΝΑΛΗΨΗΣ , ΜΑΔΕΝΑ , ΑΒΡΑΜΙΟΥ , ΛΥΚΟΤΡΟΦΟ , ΛΕΥΚΟΧΩΡΑ ΜΥΡΤΟΠΟΤΑΜΙΑ , από ώρα 08:00 έως 16:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις