ΠΑΤΡΑ. Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα προκάλεσε ο θάνατος της Πατρινής δασκάλας, Ηλιάνας Κων. Ζαφειροπούλου, σε ηλικία 41 ετών.

Όπως ανέφερε στο tempo24.news ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, Νίκος Θεοδωρόπουλος, η αγαπητή εκπαιδευτικός ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγείας. Ωστόσο, συνέχιζε να παρέχει τις υπηρεσίες της σε βοηθητικό επίπεδο σε σχολικές μονάδες της περιοχής.

Διακρινόταν για τη διάθεσή της να προσφέρει στους μαθητές και στα σχολεία όπου υπηρέτησε. Ήταν μία ευγενική και εύχαρις εκπαιδευτικός.

«Μικραίνει από σήμερα η εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, εφόσον έφυγε για πάντα από κοντά μας η συνάδελφος Ηλιάνα Ζαφειροπούλου. Η Ηλιάνα ήταν δασκάλα, που έδινε επί πολλά χρόνια τον δικό της προσωπικό αγώνα. Το κενό της είναι σίγουρα δυσαναπλήρωτο στην εκπαίδευση της περιοχής μας. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της δύο χρόνια στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Καλό ταξίδι, Ηλιάνα» σημειώνει σε μήνυμά του ο αιρετός Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Τάσος Σταυρογιαννόπουλος.

Οι γονείς της, Κωνσταντίνος και Ρένα Ζαφειροπούλου, ο αδελφός της Νικόλαος, εκπαιδευτικοί, μαθητές και φίλοι της θα την αποχαιρετήσουν σήμερα Τρίτη 4/04/2023, και ώρα 3 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Α΄Δημοτικού Κοιμητηρίου, όπου θα γίνει και η ταφή της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις